UFC

Sean Brady napokon dobio protivnika: Okršaj dvojice top velteraša čeka nas na jesen u Abu Dhabiju

Muhammad i Brady

 Screenshot (youtube, Ufc)
Brady se nije borio od kraja prošle godine

Sean Brady je u posljednje vrijeme bio vrlo glasan i aktivan u prozivanju Belala Muhammada, što je očito i urodilo plodom.

Brady (15-0) neporaženi je borac u usponu u velter kategoriji. Bez meča je bio još od kraja prošle godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Michaela Chiesu, a sad ide na petorangiranog Muhammada (21-3), koji je u posljednjem nastupu također jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Vicentea Luquea.

Talentirani Brady je sačuvao svoj savršeni omjer u svih pet nastupa u Octagonu, a u posljednjem nastupu je u potpunosti izdominirao Chiesu koji je do tada bio najveći ispit u njegovoj karijeri. Dugo je tako on bio bez protivnika, a zadnjih nekoliko tjedana je intenzivno prozivao Muhammada na društvenim mrežama, što je očito urodilo plodom.

Belal Muhammad je u posljednjih osam nastupa slavio sedam puta, a meč protiv Leona Edwardsa proglašen je kao ‘no contest‘ zbog slučajnog uboda u oko. Muhammad je tako pobjeđivao Vicentea Luquea, Stephena Thompsona, Demiana Maiu i to sve sudačkim odlukama.

Borba će se održati 22. listopada (deseti mjesec) na UFC 281 priredbi u Abu Dhabiju. Za sad je to jedina borba koja je potvrđena za tu priredbu, no govorilo se zadnjih tjedana da bi priredbu mogli predvoditi Islam Makhachev i Charles Oliveira.

Linker
03. svibanj 2024 04:07