UFC

Rakić poručio fanovima: ‘Vratit ću se jači nego ikada‘

Aleksandar Rakić

 Screenshot(youtube, Ufc)
Izgleda da je ozljedu vukao još iz pripremnog kampa

Aleksandar Rakić nesretno je izgubio svoju najvažniju borbu u karijeri na način da je nakon dobre dvije runde pred kraj treće ozlijedio koljeno nakon čega je sudac bio primoran prekinuti borbu. Iako je prva runda bila prilično izjednačena i mogla se bodovati na bilo koju stranu, Rakić je inicijativu preuzeo u drugoj rundi koju je glatko dobio. Treća runda također je upućivala na to da je Rakić juriša prema najvećoj pobijedi u svojoj karijeri, ali iznenadno ga je pogodila bizarna ozljeda koljena koja ga je u tome spriječila. Na svom Instagram profilu otvorio je dušu i poručio fanovima kako će se vratiti u najboljoj formi do sada.

"Bila je to sjajna bitka u Octagonu, ali nažalost nije završila onako kako smo Jan i ja to priželjkivali, kao niti fanovi koju su nas došli podržati. Ovo je ista ona ozljeda koja mi se pojavila prije tri tjedna u pripremnom kampu. Mislim da sam bio bolji u obje runde, iako je prva runda bila prilično izjednačena, iduća je bila moja, a treću rundu sam otvorio jako dobro prije nego sam ozlijedio koljeno."

Rakić se također osvrnuo na svoju fizičku spremu za koju smatra kako je bila na visokom nivou i da se zapravo tek počeo zagrijavati za ono što je trebalo uslijediti.

"S obzirom na činjenicu da je moj kardio bio van svake skale (otkucaji srca mi padnu na 36 dok spavam), počeo bih ga rastavljati na proste faktore nakon 3. runde ali što je tu je."

Za kraj je na sportski način čestitao Janu na pobjedi i najavio povratak.

"Čestitam Janu i želim mu sve najbolje. Pobrinut ću se za ovu ozljedu i vratiti se u formi u kojoj me još niste vidjeli. Jan i ja sada imamo nedovršenog posla i nadam se da će mi UFC ponuditi priliku za revanš."

Put prema tituli trenutno mu je usporen, ali jedna pobjeda protiv jakog imena može ga vrlo brzo vratiti na prave staze.

Linker
17. travanj 2024 18:58