UFC

Pogledajte prvi prikaz službenog postera za ponajveći event u povijesti MMA-a, fanovi sasuli niz kritika

UFC 300 poster

 Ufc
Procijenite sami što je pošlo po krivu ovog puta, razočaravajući plakat jutros je izazvao lavinu negativnih komentara

Kako godine idu, čini se da odjel za marketing gubi kreativnost te nakon izvrsnih, sada već nostalgičnih postera za UFC 100 i 200, imamo prvi službeni prikaz postera za UFC 300, koji je, u najmanju ruku... dosadan i nemaštovit.

Sjećamo se grafike za UFC 100, prikazane su legende sporta koji su tada nastupali na priredbi, a to su Brock Lesnar, Frank Mir, Georges St. Pierre, Thiago Alves, Dan Henderson i Michael Bisping u glavnoj ulozi.

Dolazimo i do dotad najvećeg „eventa“, UFC-a 200 koji je slijedio šablonu od „stotke“ i prikazani su velikani poput Brocka Lesnara ponovno, Marka Hunta, Cormiera i Jonesa, Tate i Nunes te Alda i Frankieja Edgara koji zastrašujuće stoje i plakat jednostavnim riječima ima dušu.

Sva prijašnja izdanja velikih priredbi bila su toliko dobro ukomponirana da danas zrače nostalgijom, a tada su nas dovodili u veliko iščekivanje borbi.

Dolazimo do UFC-a 300, kojem sve od navedenog nedostaje. Jutros prilikom objave postera, uslijedila je lavina negativnih komentara.

„Poster UFC 300 samo je još jedan primjer kako je UFC napravio svoju „brand“ zvijezdom i zaobišao borce.“, piše Toothless Chunk putem Twittera

Korisnik Twittera Exodus2743 navodi: „Plakat za UFC 300 SMRDI“

Ovo su samo neki komentari razočaranih fanova ovog sporta, a zanimljiva je i reakcija Brave CF MMA organizacije.

Linker
15. travanj 2024 23:40