UFC

Paul Craig navija za Hilla: ‘Nadam se da će Jamahal pobijediti Glovera, tako sam ja bliže tituli‘

Paul Craig

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Craig je jedini čovjek koji je u profesionalnoj karijeri pobijedio Hilla, a nada se da će ga to uskoro dovesti bliže pojasu

Jamahal Hill je u UFC-u gotovo stopostotan, a ove subote napada pojas u poluteškoj kategoriji. Protivnik će mu biti Glover Teixeira koji će mu pružiti najveći test u dosadašnjoj karijeri, a zajedno s njim predvodi UFC 283 u Riu de Janeiru ovog vikenda.

Dakle, Hill je gotovo stopostotan, no ipak postoji čovjek koji ga je pobijedio. Radi se o Paulu Craigu kojem je Volkan Oezdemir nedavno prekinuo fantastičan niz od četiri pobjede. Prije toga je Craig odradio remi sa ‘‘Shogunom‘‘, a sada je rekao kako se nada da će Hill pobijediti jer bi ga to približilo tituli:

‘‘Mislim da će Jamahal Hill pobijediti jer ne samo da to pomaže mojoj karijeri, nego mi se Hill sviđa kao borac i sportaš. Mislim da on čini čuda u ovom sportu. Ima zabavan karakter, ludu snagu u rukama i to sve vodi, iako ne podcjenjujem Johnnyja Walkera, dovodi me u priliku da ponovno odradimo meč tako da me ta borba približava tituli‘‘, rekao je Craig na ‘‘Media Dayju‘‘.

‘‘Prije svega trebam razriješiti poslove sa Johnnyjem Walkerom u subotu, to ne mora biti samo pobjeda. To mora biti vrhunski performans u kojem ću pokazati koliko sam dobar. Pokazat ću nove udaračke vještine i ubojiti BJJ. Moram biti siguran da se mogu nositi s tipom kao što je Johnny Walker‘‘, dodao je.

Paul Craig je uistinu jedini čovjek koji je do sada pobijedio Jamahala Hilla koji se u subotu bori za pojas, no Glover mu je ipak najveći ispit u dosadašnjoj karijeri.

Linker
11. svibanj 2024 07:02