UFC

Paddy Pimblett se vratio treninzima nakon višednevnog prežderavanja: ‘Biram pretilost i sreću ispred mišića‘

Paddy Pimblett 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Simpatični borac nabacio je jako puno kilograma nakon svoje posljednje borbe

Paddy Pimblett je svoju borbu odradio ranije ove godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Rodriga Vargasa, a sada cilja na povratak u Octagon 23. srpnja (7. mjesec) u O2 Areni. Paddyju je to bila druga pobjeda pod okriljem UFC organizacije, a obje je dobio prekidom u prvoj rundi. Prežderavanje mu nikada nije bio strani pojam; dapače, jedan je od onih boraca koji vole nabiti jako puno kilograma prije početka priprema za iduću borbu. Tako je Paddy postao samoprozvani gurman nakon što je odradio turneju u posjetama fast food restorana diljem SAD-a, a često je svoje gurmanske poduhvate obilježio na društvenim mrežama u kojima je posebno isticao koliko se udebljao u licu.

Nakon svoje posljednje pobjede na presici za novinare nakon borbe pojeo je cijelu pizzu i otišao na dijetu u kojoj je u sebe unosio 11 tisuća kalorija na dnevnoj bazi. Iako je obećao da se neće previše udebljati nakon posljednje pobjede, samo dva tjedna nakon pobjede težio je gotovo 91 kilogram. Iako on na kraju uspije skinuti kilograme do potrebne kilaže, te se pritom "izreže" i dobije pločice na trbuhu, izjavio je kako bi radije bio debeo.

"Radije bih bio debeo i sretan nego "izrezan". Svi ti ljudi koji su izdefinirani cijelu godinu nisu sretni, neovisno o tome što oni govore. Taj "six-pack" izgleda super, ali ja bih radije bio debeo i sretan."

Trenutno se ne zna tko će mu biti idući protivnik, ali neka od imena koja su u igri su Christos Giagos, Jim Miller i Ignacio Bahamondes. Sva tri navedena borca su legitimna, ali na dovoljno niskom nivou da bi se Paddy mogao preko njih strateški uspeti na ljestvici. Ne predstavljaju mu preveliki rizik, a opet su dovoljno kvalitetni da možemo vidjeti najbolju Paddyjevu verziju do sada.

Linker
05. svibanj 2024 10:37