UFC

Paddy Pimblett prihvaća svoj potencijalno najveći izazov u dosadašnjoj karijeri: ‘Idemo to odraditi‘

”The Baddy”

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Jedan od zanimljivijih UFC boraca u lakoj kategoriji agresivno traži priliku da nastupi pred domaćom publikom

Paddy "The Baddy" Pimblett (21-3) nastavio je svoju prepisku na društvenim mrežama s Renatom "Moicanom" Carneirom (19-5-1). Englez rođen u Liverpoolu je jedan od zanimljivijih boraca u lakoj kategoriji zbog svog specifičnog dojma, ali se dokazao i u oktogonu jer je otkako je član najjače svjetske MMA organizacije pobijedio je u svih pet mečeva. U zadnjem nastupu dominantno je pobijedio Tonyja "El Cucuya" Fergusona (25-10) što je zasigurno bio veliki izazov unatoč tome što se američki borac nalazi u ponoru svoje velike karijere.

Polako nam se bliži i UFC 304 koji je na rasporedu 27. srpnja ovog ljeta u Manchesteru, a "The Baddy" u zadnjem periodu agresivno traži šansu da se dokaže pred domaćom prilikom i da eventualnom pobjedom "kapitalizira" svoj uspjeh odnosno da uđe na UFC-ovu Top 15 listu. Ususret tom cilju nedavno je započeo svoju "prepisku" sa spomenutim brazilskim borcem.

"Znam da Paddy Pimblett često spominje mene" rekao je Brazilac na svom podcastu ne stavio: "Na tebi ću ‘zaraditi‘ lako ako se budemo borili u Manchesteru. Ako je**no želiš tu borbu tagiraj UFC i Danu Whitea" oštro je zaključio borac koji se trenutno nalazi na 10. mjestu UFC-ove lake kategorije. U zadnjem nastupu tehničkim je nokautom pobijedio Jalina "The Tarantulu" Turnera (14-8).

Nismo dugo trebali čekati na odgovor Engleza koji je jučer na svom Instagram računu poručio: "Idemo to odraditi. Pošalji mi ugovor i potpisat ću ga do večeras. Brazilac je simbolično komentirao "Izi Moni" (op.a. Easy Money - "Lake Pare").

Linker
26. svibanj 2024 13:23