UFC

Paddy Pimblet poručio Paulu Costi: ‘Dođi u Liverpool veliki, skinut ćemo te kilograme!‘

Paulo Costa i Paddy Pimblett

 screenshot (youtube, ufc)
Costa se vraća u srednju kategoriju

Paddy Pimblett već neko vrijeme svojim stilom i ponašanjem drži pažnju borilačkih fanova i medija diljem svijeta. Ovog puta se udružio s Paulom Costom, poznatog po problemima s kilažom u svom trenutno posljednjem nastupu kada se na vaganju protiv Marvina Vettorija pojavio sa čak 12 kilograma viška.

Pimblett je postao poznat po konzumaciji enormnih količina hrane van kampa, što ga dovede do stanja pretilosti no pred meč je uvijek točan na vagi. Međutim, u razdobljima kada nema dogovorenu borbu, na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je neprepoznatljiv.

Paulo Costa u Octagon se vraća na ljeto protiv bivšeg prvaka, Lukea Rockholda. Nakon što je uočio Pimbletta i kako s lakoćom zadovolji potrebnu težinu, na Twitteru je napisao : '’23. srpanj? Pomozi mi skinuti kile kao ti''.

Paddy mu je odgovorio: ''Dođi do Liverpoola veliki, dovest ćemo te do 185 (84 kg) samo tako!''

Inače, Costi je jedno vrijeme bilo zabranjeno nastupati u srednjoj kategoriji zbog ranije navedenog skandala s težinom prije meča s Vettorijem. Izgleda sa se Dana smekšao i ipak mu dopustio povratak u srednju, a hoće li mu skidanje kilograma ovog puta poći za rukom, vidjet ćemo na ljeto.

Linker
23. travanj 2024 00:22