UFC

Oliveira odgovorio Drakeu za okladu na Gaethjea

Charles Oliveira, Drake

 Screenshot(youtube, Ufc), Screenshot(youtube, Apple Music),
Poznato je već da Drake nema baš sreće što se tiče odabira pobjednika

Charles Oliveira u subotu je pobijedio Justina Gaethjea u pravom trileru od borbe nakon što je prvo dva puta bio rušen udarcem da bi na kraju on bio taj koji je poslao Gaethjea udarcem na pod, a zatim i završio borbu gušenjem. Ovo mu se ne broji kao obrana pojasa pošto je isti izgubio prilikom prekoračenja težine, ali vrlo vjerojatno će se već u idućoj borbi boriti za pojas kako bi ga vratio u vlasništvo.

Poznati reper Drake je uložio veliku sumu novaca na poraz Oliveire, tj. na pobjedu Justina Gaethjea; točnije 427 tisuća dolara. Već je postalo opće poznato da kojeg god borca Drake podrži na bilo koji način da taj na posljetku izgubi, a ovoga puta "kletva" je bačena na Gaethjea. Oliveira se na intervjuu za TSN Sports osvrnuo na okladu i usput obratio poznatom reperu.

"Vidio sam to, oprosti ali kladio si se na pogrešnog."

Oliveira je bio favorit na kladionicama unatoč padu na vagi. Puno puta prije toga kladionice su ga podcjenjivale, ali očito su i one promijenile ploču. Zanimljivo će biti vidjeti s kime će ga UFC upariti u borbi za upražnjeni pojas; hoće li revanširati možda Poirieru ili Chandleru, ili će na red za napad na titulu konačno doći Islam Makhachev? Kombinacije su razne, ali tu je naravno uvijek prisutan i Irac Conor McGregor koji bi jedva dočekao ovakvu priliku pošto mu Oliveira stilski recimo više odgovara nego jedan Makhachev.

Za koga će se UFC odlučiti bit će zanimljivo za vidjeti, a kandidata trenutno ima i više nego dovoljno. Oliveiri bi sigurno najviše odgovarao McGregor s obzirom na to da bi mu ta borba osigurala najveću zaradu u dosadašnjoj karijeri.

Linker
01. svibanj 2024 17:25