UFC

Nate Diaz urinirao ispred UFC Instituta, pogledajte što im je ovime poručio

Nate Diaz

 Screenshot(Twitter, Nathan Diaz)
Trenutno mu je ostala još jedna borba za odraditi po ugovoru, a izgleda da želi van iz promocije

Nate Diaz je nedavno objavio sliku sebe kako urinira ispred "UFC Performance Institute" zgrade i time UFC-u poslao jasnu poruku.

"Pišam na UFC-ov institut. Činim to zato što me plaćaju više od svih vas i znam da me ne mogu otpustiti." - poručio je Nate Diaz.

Diaz u svom ugovoru ima samo još jednu borbu za odraditi. Trenutno mu ne uspijeva pronaći si protivnika za svoju posljednju borbu, a sve to ga dovodi do toga da daje do znanja kako želi van iz UFC-a. U posljednjoj borbi prije gotovo godinu dana poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom od Leona Edwardsa, a u posljednje četiri borbe upisao je samo jednu pobjedu.

2016. godine odradio je revanš protiv Conora McGregora u kojem je izgubio većinskom odlukom sudaca, a borbama se vratio tek tri godine kasnije pobjedom protiv Anthonyja Pettisa. Trenutno je u fazi pregovora za iduću borbu, a poznato je da je verbalni dogovor okršaja s Dustinom Poirierom propao, kao i onaj s Vicenteom Luqueom. Dana White je htio da Nate odradi trilogiju s Conor McGregorom, no kako doznajemo od njemu bliske osobe Nate Diaz bi radije napustio promociju nego odradio borbu protiv Conora.

Yancy Medeiros je objasnio kako UFC mora poduzeti neke velike korake inače će izgubiti Natea iz promocije.

"Mislim da Nate samo traži nevolje. UFC bi mu trebao dati ponudu koju ne može odbiti ako ga misle zadržati u promociji. Kako je moguće da Nate kaže kako će se boriti protiv Poiriera i ovaj na to pristane, a borbu na kraju ne mogu službeno dogovoriti?"

Linker
20. travanj 2024 11:47