UFC

Michael Chandler reagirao na ‘TUF‘ scenu u kojoj ga je McGregor ušutkao: ‘Montirali su da izgleda tako‘

Conor McGregor (lijevo) i Michael Chandler (desno)

 Ufc Fight Pass
UFC-ov borac lake kategorije otkrio je da će zasigurno biti slučajeva koji su montirani na takav način

U srijedu u ranim jutarnjim satima, napokon je krenulo emitiranje nove sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Fanovi su željno iščekivali novu sezonu, jer u glavnim ulogama su Conor McGregor i Michael Chandler.

Michael Chandler preuzeo je tim nekadašnjih UFC-ovih boraca koji će preko ‘‘TUF-a‘‘ pokušati izboriti povratak u najjaču svjetsku MMA organizaciju, a Conor McGregor vodi mlade nade koje dosad nisu imale priliku nastupiti pod okriljem UFC-a.

U sklopu prve epizode gledali smo jedan meč, a obračunali su se Nate Jennerman (Team McGregor) i Roosevelt Roberts (Team Chandler). Roberts je slavio nokautom u prvoj rundi, a devet sekundi bilo mu je dovoljno za doći do pobjede.

Međutim, osim samog meča, u fokusu prve epizode bila je interakcija McGregora i Chandlera koja se dogodila pri samom početku epizode. Conor i Chandler razgovarali su u o težinskoj kategoriji u kojoj bi se mogli boriti, a McGregor je rekao Chandleru da će se meč održati u srednjoj kategoriji (-84 kg). Chandler je oduševljeno pristao na srednju kategoriju, a McGregor ga je potom ‘‘presjekao‘‘ izjavom:

‘‘Borit ćeš se u kategoriji u kojoj ti kažemo da ćeš se boriti.‘‘, bio je odgovor McGregora.

Idući kadar pokazuje Michaela Chandlera s gestom koja govori da i on sam shvaća da će biti tako, odnosno da se njega ne pita previše u cijeloj ovoj priči.

Fanovi su tu scenu protumačili kao nešto gdje se Conor izdigao iznad Chandlera i pokazao mu je kako uživa puno bitniju ulogu u samoj organizaciji. Iako se uistinu čini tako, Chandler je otkrio kako su režiseri epizode jednostavno izrezali određene kadrove i učinili su da ta scena tako izgleda.

‘‘Sada kad je epizoda izašla i svi su ju pogledali, mislim da je vrijeme da se izjasnim. Nisam baš siguran da mu nisam uzvratio na tu izjavu. Jednostavno način na koji su to izrezali, prikazali su me da gladim svoju bradu i izgledam tako.‘‘, započeo je Chandler, a potom se nadovezao.

‘‘Ovo je ljepota svega ovoga, možemo sada ekspresno reagirati na epizode. Čim završimo s gledanjem epizode, možemo upaliti snimanje i nadam se da ćete nam se pridružiti u komentiranju. Ovo neće biti jedini slučaj gdje mislim da se stvari zapravo nisu odvile onako kako je prikazano, nego su tako izrezali scenu. Ali potpisali smo ugovor za sve to i ovo je prekrasna stvar.‘‘, rekao je Chandler koji očito planira redovno snimati svoje reakcije i objavljivati će ih putem svog YouTube kanala.

Nije iznenađujuće da UFC pokušava prikazati Conora u što boljem svjetlu, ali neke stvari nisu mogli montirati u korist McGregora. Tako se Irac nije niti pojavio na prvom vaganju u sklopu ‘‘showa‘‘, odnosno propustio je podržati svog borca na vaganju uoči meča. Chandler je istaknuo kako to pokazuje koliko mu je zapravo stalo do tima, a Conorov borac na kraju je uvjerljivo izgubio.

Sve u svemu, čeka nas vrlo zanimljiva sezona i jedva čekamo vidjeti što donose sljedeće epizode.

Linker
05. svibanj 2024 23:12