UFC

McGregor reagirao na Khabibov primitak u Kuću slavnih: Montirao njegovu glavu na poster s viskijem

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Ništa više ne može iznenaditi od strane Irca

Popularni Conor McGregor se oglasio povodom Khabibovog primitka u Kuću slavnih prošloga tjedna. Komemoraciju je predvodio Khabib kojeg se često spominje u ‘GOAT‘ razgovorima, koji se sa savršenih 29-0 umirovio kao prvak.

Iako je karijera i ostavština velikog Dagestanca zaslužila samo poštovanje i pljesak, ni jedno ni drugo nije došlo od strane popularnog Irca. Kao i inače, Conor se okrenuo agresiji po društvenim mrežama i objavio montiranu sliku Khabiba s njegovim ‘Proper Twelve‘ viskijem.

Osim toga, Conor je pažnju usmjerio na sebe i svoj potencijalni primitak u Kuću slavnih: ‘‘Jedva čekam svoj primitak u Kuću slavnih, već sam jednom nogom unutra. Prvi sam u svemu. Svi rekordi. Brzina nokauta. Količina knockdowna. Najviše nokauta. Financija. Recite sami. Nema žurbe, još uvijek uspavljivati ljude. Pravi radnik‘‘, napisao je na svom Twitter profilu.

McGregor je van kaveza još od poraza od Dustina Poiriera na kojem je ujedno i slomio nogu. Izgleda kako se Conor dobro oporavlja, a najaktivniji je ipak na Twitteru. Datum i vrijeme povratka još uvijek nisu poznati, no vjerojatno je već svima jasno da borci stoje u redu da bi se borili s njim.

S obzirom na sve što je Conor činio u svojoj karijeri, ovakva reakcija na Khabibov uspjeh ni najmanje ne čudi.

Linker
21. travanj 2024 15:43