UFC

Matt Brown iznio iskreno mišljenje o Conoru McGregoru, Ircu se zasigurno neće svidjeti što je izrekao

Matt Brown

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Brown misli da McGregor više neće doći do svoje najviše razine

Conor McGregor ostaje najveća zvijezda u borilačkim sportovima, ali ima što za dokazati kada se vrati u UFC. Prošlo je skoro sedam godina otkako je McGregor postao prvi UFC prvak u dvije divizije te više od tri godine od njegove posljednje pobjede, pobjede nad Donaldom "Cowboyem" Cerroneom u siječnju (prvi mjesec) 2020. godine. Od tada je 34-godišnji Irac pretrpio uzastopne poraze od Dustina Poiriera, spustivši svoj omjer na 1-3 u prethodne četiri borbe.

Dok se McGregor priprema za svoj mogući povratak protiv Michaela Chandlera - najvjerojatnije kasnije ove godine - UFC-ov velteraš Matt Brown ubraja se među one koji vjeruju da se "The Notorious" više nikada neće vratiti u šampionsku formu.

"U najboljim godinama izabrao bih ga da pobijedi Michaela Chandlera, ali nisam siguran da je Conor zapravo više u njima. Mislim da želi biti u "žiži". želi svoje ime u špici događaja. On je ovisan o tome, ljudi koji ga vole i ego, i mislim da voli doći tamo i boriti se. No, bez obzira na to da li pobjeđuje ili gubi, osobno ga više nikad ne vidim među prvih pet."

“Mogli bi ga tamo rangirati ako pobijedi Michaela Chandlera, ali on nije pravi tip za to društvo. Ne mislim da bi pobijedio Beneila [Dariusha], ili bilo koga iz top pet, [Dustina] Poiriera, [Justina] Gaethjea, samo mislim da on više nije toliko dobar.”

Sada, nakon dva uzastopna poraza od Poiriera i duge rehabilitacije zbog slomljene noge, Brown ne očekuje da će McGregor ikada više dosegnuti svoj vrhunac.

"Odajem mu priznanje. Bio je j***no velik borac i mislim da je mogao učiniti ogromne stvari da nije poletio. Mislim da mu se izgubio trag, posebno nakon poraza od Khabiba [Nurmagomedova] i ne vidim da će se vratiti u vrh.

Na kraju, Brown se dotaknuo iduće Conorove borbe te iznio svoje predviđanje za nju.

“Odabrat ću Chandlera kao pobjednik, ali Conor bi trebao, sa svojim vještinama, moći pobijediti. Uz to rečeno, on nikada neće biti među prvih pet, bez obzira na to — nikada neće pobijediti nikoga u top pet, po mom mišljenju”, zaključio je.

Linker
09. travanj 2024 06:14