UFC

Makhachev izrazio žaljenje zbog Dariushovog poraza: ‘Htio sam novo ime u svom rezimeu‘

 Beneil Dariush 

 Tomaz Jr/Zuma Press/Profimedia
Tvrdi da će ga sada svi optuživati da bježi od Oliveire ako se revanš ne dogodi odmah

Mnogi su priželjkivali okršaj između Beneila Dariusha i Islama Makhacheva, ali taj meč nećemo gledati. Charles Oliveira je svladao Dariusha ovoga mjeseca u njihovom međusobnom obračunu te mu je ugasio sve snove o napadu na titulu, barem na neki duži vremenski period.

Jedan od onih koji su taj meč priželjkivali jest i sam prvak Makhachev. Ne samo da je priželjkivao, nego je rekao kako je sada razočaran što se neće moći obračunati protiv Dariusha za titulu:

‘‘Borba je bila jako dobra, Oliveira je pobijedio. Ja sam navijao za Dariusha, mislio sam da će to biti novi izazov za mene. Dariush je imao osam pobjeda zaredom. Ne znam. Još uvijek ne mogu reći da će moja sljedeća borba biti revanš protiv Charlesa. Morat ćemo pričekati. Sad se bore Poirier i Gaethje, pa će UFC odlučiti‘‘, rekao je Islam za YukaHero.

‘‘Naravno da sam želio novo ime u svom rezimeu. To bi za mene bilo puno bolje. Ako se Oliveira sada ne bude borio protiv mene, svi će govoriti da ga izbjegavam. Ja nikad ne biram protivnike, borim se s onim koga mi UFC da. Mislim da on ne može ništa. Ne bojim se njegovog ‘grapplinga‘, mogao bih ga rušiti kako god želim‘‘, dodao je.

Dariush se u ovom trenutku pokazao da ipak nije zaslužio biti idući izazivač jer je od Oliveire izgubio već u prvoj rundi. Iako već ima neke godine, nadamo se kako će se uspjeti vratiti i možda barem jednom napasti ono što najviše želi – UFC-ov pojas u lakoj kategoriji.

Linker
20. svibanj 2024 14:45