UFC

Logan Paul želi gledati meč Jakea Paula i Diaza, Nate mu poručio: ‘Što kažeš da ipak prebijem tebe?‘

Nate Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-ov poznati borac YouTuberovu ideju nije najbolje prihvatio

Moglo bi se reći kako je Jake Paul poprilično tih po pitanju prozivanja boraca, barem u posljednje vrijeme. Krajem godine, nakon što je nokautirao Tyrona Woodleyja, YouTuber je prozvao seriju UFC boraca. Jorge Masvidal, Conor McGregor, Nate Diaz, samo neke su od njegovih meta.

Upravo ovog potonjeg, njegov brat Logan Paul želi gledati u ringu s Jakeom. Logan je gostovao kod Ariela Helwanija u MMA Hour emisiji, a Helwani ga je upitao koga želi vidjeti kao idućeg protivnika svog brata.

''Volio bih vidjeti Jakea protiv Natea Diaza, a zatim protiv Conora McGregora. To su tako kul borbe.'', rekao je Logan.

Nate Diaz često se putem društvenih mreža dotiče na izjave koje ga se dotiču. Borac iz Stocktona uglavnom je poprilično kratak u svojim izjavama, a na Loganovu ideju zapravo je dao protuprijedlog

''Logane, što kažeš da prebijem tebe umjesto tvog brata, zbog toga što mu želiš učiniti.'', napisao je Diaz kao osvrt na Loganov prijedlog.

36-godišnjeg Natea čeka još jedan meč prema trenutno važećem ugovoru s UFC-om. Nije poznato tko će mu biti protivnik, no Dustin Poirier djeluje kao najizglednija opcija. Pitanja se nameću i oko njegovog produljenja ugovora s najjačom MMA promocijom. Braća Diaz uvijek su zagonetni i nikad ne možemo sa sigurnošću tvrditi što će se dogoditi.

Ako Nate odluči okončati suradnju s UFC-om, onda borba protiv Jakea Paula postaje realnost. Nate bi se jako dobro naplatio kroz takav meč, ušao bi u borbu kao veliki favorit, a Jake Paul napokon bi boksao protiv MMA borca kojem su boksačke vještine zapravo najjača strana.

Linker
24. svibanj 2024 05:18