UFC

Kevin Holland zgroženo odbio Khamzatovu ponudu da skupa treniraju: ‘Evo mu dva srednja prsta‘

Khamzat Chimaev vs. Kevin Holland 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nije mu jasno što Khamzat želi postići takvom ponudom

Na UFC 279 priredbi Khamzat Chimaev je u potpunosti pregazio Kevina Hollanda pobijedivši ga ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, a završnici je prethodila vrlo jednostrana borba u režiji ‘‘Borza‘‘.

Chimaev je uoči tog eventa pao na službenom vaganju za 3 i pol kilograma te je u zadnji tren event spašen, a umjesto Diaza dobio je Hollanda. Od prve sekunde Chimaev je krenuo s dominacijom gdje Holland nije bacio niti jedan jedini udarac, no nakon borbe mu je ipak odao priznanje te ga čak pozvao da treniraju zajedno.

No, Hollandu se ta ideja uopće ne sviđa. Dapače, prijedlog je odbio s velikim zgražanjem:

‘‘Veća je vjerojatnost da se svemir promijeni i da mi postanemo crtani likovi. Ne želim trenirati sa tim tipom. Ne znam koji k**ac je mislio s tim. Vjerujem da je zbog toga što sam ga pitao koliko puta tjedno trenira hrvanje. Ja sam samo pokušavao ukrasti recept za sebe i svoje dečke. Prebrz je na okidaču‘‘, rekao je Holland u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ja i moj tim protiv cijeloga svijeta. Ne treniram sa drugim ekipama. Mogu se ubaciti nekim ljudima za koje mislim da su cool, ali moja ekipa je u RVCA. Ekipa je ekipa. Ne želim mu čak ni zahvaliti. Dobit će samo dva srednja prsta‘‘, zaključio je Holland.

Inače, nakon te borbe Holland se ‘‘umirovio‘‘, da bi nakon nekoliko dana bila najavljena njegova borba protiv ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona koja će se održati na UFC on ESPN priredbi 3.12.

Linker
20. svibanj 2024 20:05