UFC

Julianna Pena nikako ne može pustiti Nunes: ‘Moj posao je učiniti da svi zaborave da je ikada postojala‘

Julianna Pena

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Amanda se umirovila i više se gotovo sigurno neće vratiti, tako da nije jasan ‘‘trash talk‘‘ s njene strane

U dvanaestom mjesecu 2021. godine Julianna Pena šokirala je svijet pobijedivši Amandu Nunes ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi borbe. Već se u revanšu vidjelo kako stvari uistinu stoje te je Pena u potpunosti deklasirana od strane Amande, a trilogiju očito nikada nećemo vidjeti jer se Amanda nedavno umirovila.

Bez obzira što više nije aktivna borkinja, Amanda gotovo svakodnevno na svoj račun dobije prozivke od Pene. Neki dan je Pena rekla i da namjerava učiniti da ljudi zaborave da je Amanda ikada postojala, a sve to sa svojim rezultatima koje uvelike najavljuje.

‘‘Jedino što je sada relevantno jest da je ona otišla. Ona je mrtva za mene. Više ne želim imati bilo što s tom djevojkom. Koga briga je li ona uistinu gotova ili ne? Moj posao je učiniti da svi zaborave da je ona ikada postojala. Nadam se da će se vratiti, razumijete me? To bi bio najbolji mogući scenarij da uspijemo završiti tu trilogiju. To bi doslovno bila najveća trilogija u povijesti ženskog MMA-a‘‘, rekla je Pena u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ona je odlučila kukavički se povući. Na kraju dana, kako sam i rekla, ta cura je mrtva za mene. Nastavit ćemo održavati diviziju aktivnom, a ja ću raditi svoj posao i držati kategoriju zabavnom‘‘, rekla je.

Možda bi Pena uistinu trebala pustiti Amandu na miru. Umirovila se i više se gotovo sigurno neće vratiti, tako da nije jasan ‘‘trash talk‘‘ s njene strane. Umjesto toga bi se mogla fokusirati na borkinje s kojima se može boriti i svu tu energiju usmjeriti na njih.

Linker
27. travanj 2024 16:53