UFC

Javio se i najplaćeniji glumac svijeta: ‘Stipe je najveći, ali krenulo je vrijeme Predatora‘

Dwayne ”The Rock” Johnson i Dana White
 JASON SILVA Agif via Afp
Sve je više onih iz čijih se komentara može iščitati nepovjerenje u još jedan uzlet Stipe Miočića

Dvorana unutar UFC-ovog APEX-a ugostila je određen broj "celebrityja" koji su iz prvog reda htjeli popratiti UFC 260 priredbu. Bili su tamo već poznati fanovi sporta poput bubnjara Travisa Barkera ili glazbene zvijezde i Miočićevog prijatelja, Machine Gun Kellyja. Tamo ipak nije bio Dwayne "The Rock" Johnson, također poznat kao veliki obožavatelj borilačkog sporta.

Trenutno najplaćenija svjetska glumačka zvijezda pratila je priredbu iz svog doma. Ubrzo po njenom završetku slijedio je komentar objavljen na Twitteru.

"Ovo je bilo dominantno. Kakav nevjerojatan put najvećeg svih vremena je Stipe imao. Nemam ništa osim poštovanja prema tom momku. Od sveg srca bih čestitao svom bratu Francisu Ngannouu, vrijeme Predatora je krenulo", napisao je Johnson.

The Rock se kao veliki UFC fan iskazao kada je prihvatio ideju da dodijeli "BMF" pojas pobjedniku glavne borbe UFC 242 priredbe. U studenom 2019. godine je to i napravio, isti stavivši oko pasa Jorgea Masvidala nakon što je ovaj savladao Natea Diaza.

S njegovim gore navedenih razmišljanjem mnogi poznati se slažu te smatraju kako Stipe ne bi trebao tražiti revanš, barem ne kao iduću Francisovu borbu. Također, nitko ne osporava Miočićevu veličinu i rezultate koje je postigao. Sa šest pobjeda u borbama za titulu UFC prvaka, Stipe je već sada barem na neko vrijeme nedostižan.

Postavlja se samo pitanje hoćemo li vidjeti još jedan uzlet Miočića ili stvarno dolazi vrijeme kad će Ngannou nastaviti nokautirati svakoga koga stave ispred njega, samo ovog puta s pozicije najopakijeg čovjeka na svijetu, kako se vrlo često tepa UFC-ovom prvaku teške kategorije.

Linker
20. svibanj 2024 03:54