UFC

Ian Garry odlučno najavljuje svoj okršaj s Michaelom Pageom: ‘Bolji sam od njega u svim segmentima‘

Ian Garry

 Sean M. Haffey/getty Images/profimedia
Pred kraj ovog mjeseca čeka nas sjajan velteraški obračun između Iana Garryja i Michaela Pagea

Ian Machado Garry (14-0) pristao je na borbu protiv Michaela Pagea na UFC-u 303, koja će se održati 29. lipnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Garry, koji je imao ambicije boriti se protiv Colbyja Covingtona, našao se u situaciji da mora prihvatiti borbu protiv Pagea (22-2) u velter kategoriji. "MVP" je rangiran sedam mjesta ispod Garryja u UFC-ovim ljestvicama veltera.

"Uopće nisam bio zainteresiran za ovu borbu, neću lagati," priznao je Garry u intervjuu za Lucky Block. "Tražio sam protivnika iz top 5, ali nije bilo nikoga iznad mene tko bi bio dostupan za borbu. Dakle, ako sam htio borbu, nisam imao izbora."

Garry je objasnio svoju odluku: "Ali kada sam pogledao tko je najveće ime, tko je najveći test koji UFC fanovi žele vidjeti protiv mene, svi su govorili Michael Page, pa je on taj protiv kojeg se moram boriti. Ali nisam bio ni najmanje zainteresiran za tu borbu."

Garry želi dokazati da je superiorniji od Pagea u svim aspektima MMA-a. Nedavno je zagovarao da njihova borba bude na pet rundi jer smatra da eventualno dužim vremenom borbe može demonstrirati svoju tehničku superiornost nad bivšim Bellatorovim borcem.

"Vjerujem da sam na svim razinama bolji od njega, u svakom pogledu i obliku, i ovo je samo prilika da to pokažem, da to dokažem ljudima," rekao je Garry. "Mogu reći: ‘Vi mislite da je ovaj tip dobar? OK, vidjet ćemo kada se pojavi 29. lipnja u Las Vegasu. Vidjet ćemo kada stanemo u taj oktogon, iskoristit ću ga kao primjer".

Linker
20. lipanj 2024 15:03