UFC

Ian Garry objasnio zašto je prozvao Covingtona: ‘Radit će što mu se kaže, on više nije u poziciji da bira protivnike‘

Ian Machado Garry

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Iako bi ova borba zasigurno bila uzbudljiva, ono što bi također bilo uzbudljivo jest press konferencija koja bi joj prethodila

Možemo sa sigurnošću reći da borba između Iana Garryja i Geoffa Neala noćas na UFC 298 priredbi nikoga nije oduševila. Bila je ovo vrlo slaba izvedba i od jednog i od drugog borca, no Garry je ipak napravio ono što mu je trebalo da i dođe do pobjede. Ostao je tako neporažen, ali ga se trenutno baš i ne hvali.

Kako god, Garry je nakon pobjede odmah u kavezu odlučio prozvati Colbyja Covingtona. Oko tog poteza se još uvijek vode rasprave, no Garry je rekao da Covington nema nikakvog drugog izbora:

‘‘On uopće nema izbora. Izgubio je tri borbe za titulu. Jednostavno nema izbora, žao mi je. Ne želim ga prekidati u onome što on pokušava, ali jednostavno nema je**nog izbora. Koga drugog bi mogli staviti protiv njega? Rekao je da se ne želi boriti s ‘grapplerima‘. Traži meč protiv ‘Wonderboyja‘ Thompsona. Razumijete li me? Koja je poanta tog meča?‘‘, rekao je Garry na press konferenciji pa nastavio:

‘‘Radit će što mu se je**no kaže, a to će biti borba protiv mladog i nadolazećeg borca. Ja ću ga od**bati iz kategorije, izbrisati iz top 15, a UFC će shvatiti da je to najbolja stvar koju mogu učiniti. Nije u poziciji da bira i odbija borbe.‘‘

Iako bi ova borba zasigurno bila uzbudljiva, ono što bi također bilo uzbudljivo jest press konferencija koja bi joj prethodila. Hoće li se UFC odlučiti za ovaj potez i tako udovoljiti zahtjevu Iana Garryja, vidjet ćemo u budućnosti. Colbyja zanima ‘‘Wonderboy‘‘, no borba protiv Garryja trenutno ima više smisla.

Linker
30. travanj 2024 00:10