UFC

Fury tvrdi da Joshua ‘nije dovoljno velik muškarac‘ da se bori s njim: ‘Ngannou želi meč protiv mene, ima potencijala‘

Tyson Fury

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tvrdi da Joshua ‘‘nije muškarac‘‘, a u realnosti jedino njega vidimo kako se bori s ne-boksačem u egzibicijskom meču u kojemu jaki udarci praktički neće biti dozvoljeni

Svakim danom su glasine da će se Tyson Fury i Francis Ngannou boriti u egzibicijskom meču glasnije, a radi se o borbi u kojoj praktički jaki udarci neće biti dozvoljeni. Neće biti nokdauna i nokauta, tako da bi se moglo reći da će raditi lagani sparing kojeg će pokušati prodati kao svojevrsno PPV čudo.

Bez obzira što će se Fury boriti protiv čovjeka koji nije boksač i to u meču gdje neće biti jakih udaraca, ‘‘Kralj cigana‘‘ tvrdi da Joshua nije dovoljno velik muškarac da se bori s njim. Osim toga je rekao da će ga mentalno i fizički uništiti:

‘‘Pokušavam se boriti s Joshuom još od 2017. godine ali on je mala kuja i pi**a. Mislim da tu borbu nikada nećete vidjeti. Da se borite s muškarcem poput mene trebate imati velika muda, a ako to nemate, možete zaboraviti na meč. Takvi ni ne možete ući u moj svijet‘‘, rekao je Fury u Out Of Interest podcastu.

‘‘Slomio bih tog gada fizički, mentalno i emocionalno. On nije dovoljno velik muškarac da se bori protiv mene. Puno se govori o meni i Ngannou i našoj međusobnoj borbi. Želi doći u boks i boriti se protiv mene, čak je i u jednoj od mojih posljednjih borbi došao u ring i suočio se sa mnom. Ima potencijala‘‘, dodao je.

Jednostavno je smiješno komentirati išta oko ovoga. Tvrdi da Joshua ‘‘nije muškarac‘‘, a u realnosti jedino njega vidimo kako se bori s ne-boksačem u egzibicijskom meču u kojemu jaki udarci praktički neće biti dozvoljeni.

Linker
09. svibanj 2024 04:20