UFC

(FOTO) Paulo Costa pet tjedana prije borbe protiv Romera izgleda nikad veći

Paulo Costa i tim
Pet tjedana preostalo je do UFC 241 priredbe koju će predvoditi Daniel Cormier i Stipe Miočić, a jedna od tri glavne borbe na programu je ona između Paula Coste i Yoela Romera. Dva su to borca itekako zanimljive tjelesne građe, a gledajući po Instagram profilu borca iz Brazila, on izgleda impresivnije nego ikad prije.

Costa je trenutno u posljednjoj fazi priprema za borbu protiv Romera i nerijetko objavi ponešto na Instagramu. Fanovima je posebno u oko upala jedna od fotografija koje je 28-godišnji Brazilac postavio, a na spomenutoj izgleda krupniji i "izrezaniji" nego ikad prije. Mnogi su očekivali kako nakon povratka s doping suspenzije neće izgledati jednako impresivno, no čini se da su se isti prevarili.

Kad smo već spomenuli doping suspenziju, čisto da podsjetimo o čemu se tu radilo. Costa je suspendiran na šest mjeseci nakon što mu je dokazano korištenje infuzije nakon vaganja. Kao dokazi za to poslužile su snimke njegovog bivšeg trenera, koji ga je istima ranije pokušao ucjenjivati. Brazilac je priznao svoje grijehe pred komisijom i odslužio kaznu.

Inače, on i Yoel Romero su već nekoliko puta jedan drugog optužili za korištenje nedozvoljenih sredstava, a zanimljivo je kako su njih dvojica najčešća imena koja se među fanovima spominju kao potencijalni prekršitelji koji još nisu uhvaćeni. Costa je do sada sve svoje testove prolazio bez problema, dok je Romero jednom pao, ali mu je dokazano kako je uzeo kontaminirani suplement. Na kraju je s proizvođačem tog suplementa otišao na sud te bi trebao dobiti odštetu u iznosu od 27 milijuna dolara.

Ispod teksta pogledajte spomenute Costine fotografije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

No words

Objavu dijeli Paulo Costa (@borrachinhamma)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@teamborracha_oficial

Objavu dijeli Paulo Costa (@borrachinhamma)

Linker
29. svibanj 2024 20:25