UFC

(FOTO) Kattar i Chikadze zajednički se fotografirali u bolnici: Pogledajte uništeno lice Gruzijca

Calvin Kattar i Giga Chikadze

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sjajan meč pružili su visokorangirani borci UFC-ove perolake kategorije

Puno se očekivalo od prvog ovogodišnjeg UFC-ova main eventa. Giga Chikadze i Calvin Kattar akteri su glavne borbe večeri sa sinoćnje UFC Vegas 46 priredbe. Oba borca gaje atraktivan stil borbe i stojka im je najjače oružje. Dodamo li da niti jedan od njih nikada nije nokautiran u dosadašnjoj MMA karijeri, bilo je i više nego jasno što možemo očekivati.

Na koncu je slavio Calvin Kattar, poprilično uvjerljivom jednoglasnom sudačkom odlukom. Sva tri suca dodijelila su sve runde u korist borca iz Bostona, a na jednoj od sudačkih kartica, Kattar je slavio 50-44. (50-45 na preostale dvije). 144 značajna udaraca pogodio je Calvin, dok Giga nije puno zaostajao sa 128 pogođenih značajnih udaraca.

Ipak, dojam je kako je Kattar jače pogađao te je više gađao glavu svog protivnika. Udarci laktovima i sjajne boksačke kombinacije, prouzročile su puno štete na licu Gruzijca. Već tokom borbe, lice Chikadzea bilo je u poprilično lošem stanju, no fotografija iz bolnice, neposredno nakon meča, još bolje oslikava pravo stanje.

Chikadze i Kattar završili su u bolnici na obaveznom pregledu nakon teškog meča. Borci su odradili zajedničku fotografiju, a dok Kattar izgleda kao da je pretrpio eventualno nekoliko udaraca u lice, situacija kod Gruzijca potpuno je obratna. U to se možete sami uvjeriti pogledom na fotografiju ispod ovog odlomka.

Iako se Chikadze voli služiti prozivkama i ''trash talkom'', a prije nekoliko dana izjavio je kako ne poštuje protivnike i nije došao u UFC sklapati prijateljstva, ovaj put morao je odati poštovanje. Što se same fotografije tiče, ovakve stvari od strane UFC-a boraca nisu rijetkost i nerijetko smo imali prilike svjedočiti sjajnim fotografijama. Ipak, jedan od zaštitnih simbola po tom pitanju, svakako je zajednička fotografija Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, koja datira iz 2013. godine. Jones je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca, no Gustafsson je tada Jonesu priuštio vjerojatno najteži meč u bogatoj karijeri.

Linker
20. travanj 2024 04:16