UFC

Daniel Cormier: ‘Pustite Fergusona i Hookera da se bore, nisu više spremni za najbolje borce‘

Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, Daniel Cormier)
Činjenica je da su najbolji dani iza njih

Bivši UFC-ov prvak i današnji komentator Daniel Cormier podržao je ideju o meču između Tonyja Fergusona i Dana Hookera. Ova borca su u posljednje vrijeme u nešto slabijoj formi, a neki smatraju kako su i najbolji dani već iza njih.

Hooker se nije borio od poraza tehničkim nokautom od Arnolda Allena, a to se dogodilo u trećem mjesecu ove godine. Bio mu je to četvrti poraz u posljednjih pet nastupa, a nakon tog poraza Hooker je ipak odlučio vratiti se u laku kategoriju.

Tony Ferguson također ima problema u posljednjim nastupima. U posljednjem nastupu pretrpio je uistinu težak nokaut od Michaela Chandlera, a poražen je i u tri nastupa prije toga. Pobijedio je jedino ‘Cowboyja‘ Cerronea još 2019. godine.

‘‘U ovom trenutku više ne želim vidjeti Tonyja Fergusona protiv tipova kao što su Chandler, Gaethje i ostali. Također, ne želim više gledati ni Dana Hookera s tim najboljim tipovima u diviziji. Pustite ih da se međusobno bore, to je jednako kao kad smo gledali Lauzona i Cerronea. Pustite ih da se bore s nekim na svom nivou‘‘, rekao je Cormier.

Teško se ne složiti s DC-jem kada su ova dva borca u pitanju. Tony Ferguson je definitivno prošao svoje najbolje dane i dojam je kao da više ne pripada vrhu. Isto vrijedi i za Hookera koji je čak i pokušao ići u kategoriju ispod, no i to se pokazalo kao pogrešan potez.

Linker
08. svibanj 2024 01:05