UFC

Dana White rekao zašto Cejudu nisu dopustili da se opet umirovi u kavezu: ‘To je već učinio 2020. godine‘

Henry Cejudo

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Mnogi smatraju da je Cejudo napravio veliku grešku 2020. godine kada se po prvi puta ‘‘umirovio‘‘, a govori se da je potratio godine svog ‘‘primea‘‘ u nadi da će dobiti više novca

Najavio je Henry Cejudo da će se umiroviti iz sporta ukoliko doživi poraz od Meraba Dvalishvilija, a to se i dogodilo. Merab ga je izdominirao i slavio odlukom sudaca, a Cejudo je u kavezu skinuo rukavice te se očekivalo da će ih ostaviti u sredini i najaviti mirovinu.

Cejudo je rukavice skinuo, no mikrofon i pažnju nije dobio. Nikome nije bilo jasno zašto, tako da su to pitali Danu Whitea na press konferenciji nakon priredbe. Dana je rekao da je taj trenutak već imao 2020. godine i da to nitko ne može dvaput.

‘‘Merab je večeras došao tamo i pobijedio bivšeg prvaka Henryja Cejuda. Henry Cejudo se već jednom umirovio, OK? On je već 2020. godine učinio to s ostavljanjem rukavica u kavezu. Večeras je bila Merabova večer. Pobijedio je trećeg na svijetu i bivšeg prvaka. Još ga je pobijedio lagano. Ako se Cejudo želi ponovno umiroviti, to može učiniti na press konferenciji ili negdje drugdje. Cejudo večeras nije ni trebao dobiti mikrofon‘‘, rekao je Dana na jučerašnjoj press konferenciji.

Mnogi smatraju da je Cejudo napravio veliku grešku 2020. godine kada se po prvi puta ‘‘umirovio‘‘, a govori se da je potratio godine svog ‘‘primea‘‘ u nadi da će dobiti više novca. Još bi se na sve to ionako vratio, tako da je Cejudo uistinu tada donio krivu odluku.

S obzirom da nije dobio mikrofon, mirovinu još nije službeno najavio, iako je tokom prošlog tjedna konstantno govorio kako će se umiroviti u slučaju poraza od Meraba.

Linker
19. travanj 2024 13:22