UFC

Conor McGregor: ‘Moja MMA priča je daleko od završene, zapravo tek počinje!‘

Conor McGregor i Joe Rogan

 Screenshot (youtube, Ufc)
Osvrnuo se i na boksački izlet

Voljeli ga ili ne, mora se priznati da je Conor Mcgregor ostvario ono o čemu sanjaju svi u svijetu MMA sporta. Vjerojatno ne postoji niti jedan borac koji bi odbio borbu protiv McGregora, a o tome svjedočimo prethodnih nekoliko mjeseci kada su ga nakon pobjeda prozivali redom: Charles Oliviera, Michael Chandler i drugi, a borba protiv Natea Diaza se također sve češće spominje.

Conor se trenutno oporavlja od ozljede koju je zadobio u borbi protiv Dustina Poiriera na UFC 264, kada je slomio nogu.

''Tijelo mi je dobro. Nakon ovoga trenirat ćemo malo po malo, a uskoro bi trebao moći ponovno udarati nogom. Imam još jedan CT za par dana, nakon čega ću vjerojatno opet moći koristiti tu nogu. Čim to mognem i kad mognem raditi parter, vraćam se. Treninzi boksa i snage idu dobro.'', rekao je Conor za Sky Sports.

Intervju nije prošao bez pitanja o boksu, na što je odgovorio: ''Boks je moja prva ljubav među borilačkim sportovima. Međutim, moj povratak će biti u MMA. Ta priča je daleko od završenog, ustvari tek počinje. To je mjesto na koje se želim vratiti.'', dodao je.

Podsjećamo, Conor je trenutno u nizu od dva poraza i to od Dustina Poiriera. Prije toga je pobijedio Donalda Cerronea, čemu je prethodio poraz od Khabiba 2018. godine.

Linker
19. svibanj 2024 16:43