UFC

Conor McGregor kritizira Justina Gaethjea: ‘Apsolutni klaun koji se pretvara da je zaspao‘

Conor McGregor i Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Ufc)
‘‘Notorious‘‘ je s veseljem dočekao Justinov poraz od Charlesa Oliveire

Pregršt zanimljivosti pri vrhu UFC-ove lake kategorije, viđeno je tijekom prošlotjedne UFC 274 priredbe. Michael Chandler nokautirao je Tonyja Fergusona u meču koji je trebao odrediti tko će od njih dvojice ipak ostati blizu samom vrhu kategorije, a tko tu više ne pripada.

Charles Oliveira i Justin Gaethje prema prvotnom dogovoru trebali su se boriti za pojas prvaka u lakoj kategoriji, ali ''Do Bronx'' je zakomplicirao stvari padom na vagi. Brazilac je ostao bez titule i nije ju mogao osvojiti čak ni u slučaju pobjede. Justin Gaethje pobjedom je mogao postati prvakom UFC-ove lake kategorije.

''Highlight'' je bio uvjeren u svoju pobjedu, a mjesecima je Oliveiru nazivao borcem koji se lako predaje te da se to manifestiralo u nekoliko Oliveirinih mečeva.

''Ovo je isti Charles Oliveira koji se borio protiv Cuba Swansona, Donalda Cerronea te protiv Dos Anjosa i Pettisa. On je tada imao izbor, a odabrao je predaju. Ja ću mu pružiti isti izbor u subotu navečer, garantiram vam to.'', govorio je Gaethje ususret borbi protiv Oliveire.

Na kraju je Oliveira bio taj koji je pružio Gaethjeu izbor, a Justin je odabrao predaju, odnosno morao je tapkati na Oliveirino gušenje. Bila je to ''slatka pobjeda'' za Brazilca, a jedan od onih koji se također odlučio naslađivati cjelokupnom situacijom, jeste Conor McGregor. Irac je nerijetko bio meta prozivki od strane Gaethjea i među njima postoji određeni animozitet.

Tako je Conor putem Twittera odlučio podijeliti fotografiju završnog trenutka u meču između Oliveire i Gaethjea, a uz fotografiju je priložen tekst na kojem se navodi kako je Gaethje tvrdio da nikad ne bi tapkao, a ipak je tapkao u mečevima protiv Khabiba i Oliveire. McGregor je sve to podijelio na svom profilu, pritom napisavši.

''Apsolutni klaun! Pretvara se da je zaspao, nakon što je tapkao. Budala.'', kratak, ali uvredljiv je osvrt McGregora.

Možda Gaethje bude McGregorov protivnik u povratničkom meču. Obojica se ne vole, nerijetko se prozivaju, a stilski bi to bio sjajan meč. Obojica preferiraju borbu u stojci, a unutar kaveza bi mogli razriješiti sve međusobne nesuglasice.

Linker
25. travanj 2024 20:23