UFC

Chael Sonnen rekao da je Strickland izgubio svaku rundu: ‘5-0 za Dricusa, iako sam navijao za Seana‘

Sean Strickland i Dricus Du Plessis 

 Nathan Denette/PA Images/Profimedia
Puno je onih koji su bili sigurni da ćemo te večeri vidjeti finiš, no to se nije dogodilo

Sean Strickland protekloga vikenda nije uspio obraniti svoj pojas u srednjoj kategoriji, iako su mnogi očekivali da će to učiniti nakon izvedbe protiv Israela Adesanye krajem prošle godine. Dricus je uspio slaviti jednoglasnom odlukom sudaca i pojas donijeti u svoje vlasništvo, iako se i dalje raspravlja o tome tko je pobijedio koju rundu.

Različiti analitičari imaju različita mišljenja, no Chael Sonnen se, kao i uvijek, ovdje ponovno izdvojio. On smatra da je Strickland izgubio baš svaku rundu od Dricusa te večeri, te je rekao kako je u najboljem slučaju pobijedio jednu:

‘‘Kada sam pristran, to vam odmah svima kažem, te unatoč tome opet pokušam biti što objektivniji. Navijao sam za Seana. Sean i Colby su moji dečki, izazivaju mi nešto u trbuhu, drugačiji su. Dakle, izgubio je svaku rundu te borbe. Iz srca kažem da je izgubio 5-0. U najboljem mogućem slučaju 4-1. Mislim da ćete se složiti sa mnom‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘Šokiran sam jer je bila podijeljena odluka. Ono što me najviše iznenadilo jest to što su Joe Rogan, koji je veliki stručnjak, ali i Dana White rekli da je Strickland pobijedio. Pomislio sam si jesmo li uopće gledali istu borbu. Du Plessis je zasluženo pobijedio‘‘, dodao je.

Puno je onih koji su bili sigurni da ćemo te večeri vidjeti finiš, no to se nije dogodilo. Dricus je pak ostao neporažen u UFC-u te je dokazao kako ipak posjeduje kvalitetu, no da je mogao uvjerljivije pobijediti, sigurno da jest. Isto vrijedi i za Stricklanda.

Linker
29. travanj 2024 22:30