UFC

Chael Sonnen objasnio zašto fanovi ne vole Blaydesa: ‘Kad ti jednom na forumu napišu da si dosadan, onda i jesi dosadan‘

Sonnen i Blaydes

 Screenshot (youtube, Ufc, Chael Sonnen)
Sonnen je istaknuo kako Blaydes posjeduje sve kvalitete

Nedavno smo pisali o tome kako je Curtis Blaydes izjavio kako MMA ima najgoru bazu fanova, koji po njemu, pogledaju samo jednu borbu i automatski borca svrstaju u neki koš.

Iako je Curtis odličan borac koji je upisao pobjede protiv legendarnih boraca kao što su Junior dos Santos, Alistair Overeem, pa kasnije i Jairzinho, Volkov i drugi, izgleda kako on nikad nije bio miljenik fanova.

To nije propustio prokomentirati ni Chael Sonnen u svom nedavnom videu. Chael je rekao: ''Curtis Blaydes, najvećih problema ima u jednom aspektu, a to su fanovi. Ja stvarno nisam vidio nekog tko je u tako kratkom vremenu napravio sve što treba ali iz nekog razloga, tu je otpor. I to nije do tebe nego do medija, protivnika, ekipe u odijelima iz UFC-a sa drugog kata.''

''Teško je to objasniti. On je zgodan tip, ne boji se potući. Borio se protiv Ngannoua prije nego je itko znao tko je uopće Ngannou, a tražio je i novu borbu protiv njega. Borba je završila jednako i sad traži treću borbu. Volimo takve tipove'', nastavio je Sonnen.

Chael se dotaknuo problema: ''Netko je odlučio prozvati ga dosadnim. Ako si osvojio državno prvenstvo u hrvanju, što Curtis je, a netko odluči na nekom forumu napisati da je dosadan, ti onda i ispadaš dosadan. Tako to funkcionira'', zaključio je Sonnen.

Linker
16. travanj 2024 06:24