UFC

Calvin Kattar razočaran sudačkom odlukom: ‘Nisu pogriješili, ali sam mislio da će moja ruka biti dignuta‘

Calvin Kattar

 Screenshot (youtube, Ufc)
Kattar pokazao da je pravi sportaš i borac

Calvin Kattar ne smatra kako su suci pogriješili prilikom odluke u njegovom posljednjem meču, ali je rekao kako smatra kako je u subotu njegova ruka trebala biti podignuta.

U uzbudljivom ratu na pet rundi kojem smo svjedočili za vikend, Kattar vjeruje da je ipak zadao više štete koja je glavni kriterij u bodovanju, te da je zbog toga trebao biti pobjednik protiv Emmetta.

''Mislio sam da će meni dignuti ruku prilikom proglašenja. Nije me bilo briga, često nas ne zanima radi li se o jednoglasnoj ili podijeljenoj sudačkoj odluci. Mislio sam da sam napravio dovoljno da pobijedim u toj borbi. Josh je pravi gospodin, čestitke njemu i njegovom timu'', rekao je Kattar.

Kattarovo najveće oružje je bio prednji direkt s kojim je stalno pogađao i koji je na kraju napravio veliku štetu na Emmettovom oku. S druge strane, Emmett je svakim udarcem išao po finiš, za razliku od Kattara koji je bacao volumenski više, što je sucima zadavalo glavobolje prilikom bodovanja meča.

''Očito, on posjeduje veliku snagu. Josh je prezentirao mnogo problema za sve top borce u perolakoj kategoriji. Mislim da sam napravio dovoljno za pobjedu, ali suci su očito drugačije vidjeli stvari'', nastavio je Calvin.

Razumljivo je kako je Kattar razočaran ishodom jer se uistinu i radilo o vrlo tijesnoj borbi koja je bila teška za bodovanje. Usprkos svemu, Kattar je čestitao Emmettu i njegovom timu te je tako pokazao kako je gospodin i u pobjedi i u porazu.

Linker
20. travanj 2024 12:13