UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 277 event donosi dva meča za pojas, a započinje i nova sezona Armagedona

UFC 277

 Ufc
Bogati sedmi mjesec završit će još jednom velikom UFC-ovom PPV priredbom

Bogat borilački mjesec bio je srpanj 2022. godine. Pregršt uzbuđenja gledali smo od početka mjeseca, a sve će završiti onako kako je i započelo, UFC-ovim PPV eventom. Ali to nisu jedina uzbuđenja koja nas čekaju, a boksački fanovi također neće ostati zakinuti.

UFC 277: Pena vs Nunes 2

Nije program ovog eventa zvučan kao onaj koji smo gledali u sklopu UFC 276 eventa, ali radi se o jako zanimljivoj priredbi. Amanda Nunes u ‘‘main eventu‘‘ tražit će osvetu protiv Julianne Pene, a ulog je UFC-ova titula u bantam kategoriji. Brandon Moreno i Kai Kara-France borit će se za titulu privremenog prvaka u muha kategoriji, a nastupi boraca kao što su Derrick Lewis (vs. Sergei Pavlovich), Magomed Ankalaev (vs. Anthony Smith) itd. također se ne smiju propustiti.

Gdje: American Airlines Center, Dallas, USA

Kad: U noći sa subote (30.07.) na nedjelju (31.07.). Event započinje od ponoći, a ‘‘main card‘‘ starta u nedjelju, u 04:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE.

FNC Armagedon: polufinale treće sezone

Turnir najbolje hrvatske MMA promocije započinje s novom sezonom, a ove sezone nešto je manje natjecatelja nego u prve dvije sezone. Radi se o turniru koji je iznjedrio brojne novopečene regionalne talente i zvijezde u nastajanju, a sigurno će biti boraca koji će nas i ove sezone oduševiti. Na programu će biti i dva ‘‘superfighta‘‘. Nikola Joksović borit će se protiv super iskusnog Carla ‘‘Neo‘‘ Pratera, a drugi ‘‘superfight‘‘ čine mladi i talentirani borci, Stefan Veselinović i Leandro Gomes.

Gdje: Sportska dvorana Zabok

Kad: Petak (29.07.) od 20:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE.

Dana White‘s Contender Series 2022: Week 1

Nova sezona DWCS-a započinje ovog tjedna, a UFC će kroz narednih deset tjedana potpisati nekolicinu novih i perspektivnih boraca. Prvi ovosezonski event naročito je zanimljiv jer nastupa Anton Turkalj, švedski borac hrvatskih korijena. Protivnik 26-godišnjem Turkalju bit će opasni Brazilac Acacio dos Santos. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo dvoboj srednje kategorije između Ozzyja Diaza i Josepha Pyfera.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas, USA

Kad: U noći s utorka (26.07.) na srijedu (27.07.). Event započinje u srijedu od 02:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE.

Danny Garcia vs. Jose Benavidez Jr.

Boksački fanovi uživat će u meču super velter kategorije (154 ‘lbs‘). 34-godišnji Danny Garcia (36-3-0) višestruki je svjetski prvak u dvama težinskim kategorijama, a ovog vikenda vraća se u ring nakon 12. mjeseca 2020. godine i poraza od Errola Spencea Jr.-a. Protivnik će mu biti opasni Jose Benavidez Jr. (27-1-1) koji je u posljednja dva nastupa upisao poraz od Terencea Crawforda i remi s Franciscom Emanuelom Torresom. Prije toga bio je u nizu od 27 uzastopnih pobjeda, od kojih je 18 upisao nokautom.

Gdje: Barclays Center, Brooklyn, USA

Kad: U noći sa subote (30.07.) na nedjelju (31.07.). Garcia i Benavidez trebali bi se naći u ringu u nedjelju oko 05:00h, ovisno o trajanju uvodnih mečeva.

Popis borbi: pogledajte OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 23:22