UFC

BORILAČKI TJEDAN: Londonski UFC donosi treći meč između Usmana i Edwardsa, Andi Vrtačić debitira u KSW-u

UFC 286

 Ufc
UFC nudi drugu PPV priredbu ovog mjeseca, a s obzirom da se održava u Londonu, pratit ćemo ga u nama pogodnom terminu

Još jedan odličan borilački vikend na rasporedu je ovog tjedna, a vjerujemo kako će svatko pronaći nešto što ga zanima. UFC donosi drugu PPV priredbu ovog mjeseca i to u Londonu, što bi značilo da nam odgovara i satnicom. Golden Fight donosi priredbu u zagrebačkoj Dubravi, a Andi Vrtačić debitira u KSW-u. Naravno, tu je i Marko Martinjak koji napada novu titulu.

UFC 286 – Usman vs. Edwards 3

Konačno smo i to dočekali! Treći meč između ove dvojice odličnih boraca je konačno tu, a Usman će pokušati u svoje vlasništvo vratiti pojas kojeg mu je prošlog ljeta u zadnjoj minuti borbe uzeo Edwards. Natupaju i Gaethje i Fiziev, a regionalnim fanovima će također biti zanimljiva nova borba srpskog srednjaša Duška Todorovića. UFC se po prvi puta u 2023. vraća u London, tako da ćemo u nekom ‘‘normalnijem‘‘ terminu uživati u odličnoj priredbi.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U subotu, 18.3. u 18:00. Glavni dio priredbe započinje u 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 80 – Eskiev vs. Ruchala

Nakon što je prvak Salahdine Parnasse uzeo pojas i u lakoj kategoriji, organizacija je organizirala borbu za privremeni pojas u perolakoj. Za njega će se boriti Ruchala i Eskiev, no ono što će regionalno fanove najviše zanimati jest nastup i debi Andija Vrtačića u KSW-u. Protivnik mu je također KSW debitant Mateusz Janur (5-4 MMA). KSW također treba pohvaliti zbog termina jer nisu željeli da se poklopi sa londonskim UFC-om.

GDJE: RSC Hall, Lublin, Poljska

KAD: U petak, 17.3. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Golden Fight 2

Domaća organizacija donosi svoju drugu priredbu, a ona će obilovati poznatim imenima regionalnog MMA-a. Patrik Čelić će raditi boksački meč protiv Ivana Carića, a nastupit će i Alberto Antić, Karlo Caput i Fran Luka Đurić. Iako je na plakatu u prvom planu Đani Barbir, za sada nema informacija hoće li nastupiti i ukoliko hoće, ne zna se tko će mu biti protivnik. Također, termin je pomalo nezgodan jer se preklapa sa UFC 286 priredbom u Londonu.

GDJE: Sportska dvorana Dubrava, Zagreb

KAD: U subotu, 18.3. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

BYB 16: Desert Brawl

Jedna odlična priredba organizacije BYB. Naš Marko Martinjak napada još jednu titulu, ovog puta protiv odličnog Jaromea Hatcha. Također, ovog će puta pokušati titulu osvojiti u kruzer kategoriji gdje će mu na putu stajati iskusni Hatch koji u svojoj karijeri ima preko 40 MMA borbi, a u boksu golim šakama je neporažen. Marko se za ovaj veliki meč pripremao sa BKB prvakom Jamesom Connellyjem, a nadamo se kako će Marko u Hrvatsku donijeti još jedan pojas.

GDJE: Dubai Duty Free Tennis Stadium, Dubai

KAD: U subotu, 18.3. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
17. svibanj 2024 15:40