UFC

‘Bigfoot‘ Silva najavio povratak nakon osam dana mirovine: ‘Spreman sam, želim se vratiti!‘

 Antonio ”Bigfoot” Silva

 Donat Sorokin/TASS/Profimedia
Šteta je samo što nema nikog tko mu može reći da prestane, a prestati je odavno trebao

Prije točno osam dana Antonio ‘‘Bigfoot‘‘ Silva je doživio novi težak poraz te je konačno odlučio učiniti ono što je još odavno trebao – umiroviti se iz profesionalnog sporta. Puno štete i nokauta se ‘‘Bigfoot‘‘ naprimao u posljednjih nekoliko godina, tako da se samo čekalo da povuče ovaj potez.

Silva se borio prošloga tjedna Kingdom Fighing 1 priredbi u Francuskoj gdje je sudačkom odlukom izgubio od Salima El Oussaidija (6-1). Nakon toga je ostavio rukavice u sredini kaveza i rekao kako je sretan i zadovoljan, ali kako niti jedan profesionalni sportaš ne želi prestati, pogotovo nakon 19 godina u sportu.

Izgleda da nije lagao. Na svom Instagram profilu je napisao kako se ipak želi vratiti iz mirovine:

‘‘Napravimo revanš. Spreman sam i želim se vratiti iz mirovine i boriti se opet jer znam da nisam izgubio‘‘.

Ovaj poraz mu je bio jedini koji nije bio nokautom u njegovom nizu od 11 teških poraza. Posljedni put je pobijedio 2015. godine na UFC 190 priredbi kada mu je protivnik bio Soa Palelei, nakon čega nastavlja svoj neslavni niz poraza nokautom.

Što reći osim da je tužno gledati da si netko na ovaj način uništava život. Šteta je samo što nema nikog tko mu može reći da prestane, a prestati je odavno trebao.

Linker
07. svibanj 2024 21:44