UFC

Alex Pereira ne razmišlja o tome da se Hill vraća iz teške ozljede: ‘Prihvatio je borbu, nadam se da je na sto posto‘

 Alex Pereira 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Bit će zanimljivo pratiti hoće li Pereira uspjeti obraniti pojas u poluteškoj kategoriji

Samo dva dana ostala su do fenomenalne UFC 300 priredbe, tako da borci odrađuju i posljednje obaveze pred samu priredbu ovog vikenda. Jučer je na rasporedu bio ‘‘media day‘‘ gdje smo imali priliku čuti kako se borci osjećaju i što im trenutno prolazi kroz glave prije subotnjeg nastupa.

Akteri glavnog meča večeri, Alex Pereira i Jamahal Hill također su bili prisutni sinoć, a Pereiru su pitali što misli kakav će se Hill pojaviti s obzirom na tešku ozljedu gležnja od koje se oporavljao i s obzirom na to da ga već dosta dugo nije bilo u kavezu:

‘‘Ja i ne razmišljam toliko o tome koliko ga dugo nije bilo i o njegovoj ozljedi. Volim razmišljati da je on sada ovdje, da je prihvatio borbu, a sve to zato što je na svojih sto posto. On je svjestan kakva je ovo odgovornost i zna protiv koga će se boriti. U mojoj glavi je on dobar, a ja ću učiniti svoj dio‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Ovo je moj posao i pokušat ću biti što bolji. U srednjoj kategoriji sam pokušao braniti pojas, ali sam izgubio. Nisam prva osoba kojoj se to dogodilo. Promijenio sam mentalitet, a ja sam dosta realna osoba. Znam da mogu izgubiti, ali u mojoj glavi sam ovdje kako bih pobijedio‘‘, pojasnio je.

Bit će zanimljivo pratiti hoće li Pereira uspjeti obraniti pojas u poluteškoj kategoriji. U srednjoj je poražen prilikom prvog pokušaja obrane, a ni ovoga puta ispred njega nije lagan zadatak. Hill je sanirao ozljedu i spreman je za borbu, a mi jedva čekamo noć sa subote na nedjelju i ovaj spektakl.

Linker
24. travanj 2024 05:16