Regija

Vraća se ‘Joker‘ Ilić: Za mjesec dana debitira u najboljoj češkoj promociji u meču za titulu poluteške kategorije

Aleskandar Ilić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Zanimljiv sukob stilova očekuje nas u češkom Oktogon MMA-u

Napokon je poznat datum povratka, protivnik i organizacija u kojoj će Aleksandar 'Joker' Ilić nastaviti karijeru. Naime, radi se o češkom Oktagon MMA, a Ilić će odmah u prvoj borbi napasti titulu u poluteškoj kategoriji.

Aleksandar Ilić je trebao nastupati u PFL-u, no do toga nije došlo. Nakon što je napustio KSW dugo je bilo pitanje gdje će ovaj srpski srednjaš nastaviti karijeru, ali sad samo dobili odgovor. Promijenio je i kategoriju te od sad nastupa u poluteškoj. Nije poznato radi li se samo o izletu u kategoriju više, ili je 'Joker' trajno promijenio kategoriju.

Ilić je u KSW-u ostvario dvije pobjede i dva poraza. Prva pobjeda je bila atraktivan 'high kick' protiv poljske zvijezde Damiana Janikowskog u zadnjoj rundi, nakon što je gubio borbu. Uslijedili su porazi protiv Cezaryja Kesika i Michala Materle, a u posljednjem meču pod njihovim ugovorom slavio je protiv Adriana Dudeka.

Protivnik u debiju za Oktagon bit će mu Karlos Vemola (32-6) koji je čak 17 puta u karijeri slavio 'submissionom'. U nizu je od pet pobjeda, a svoju karijeru započeo je još 2008. godine.

Hoće li 'Joker' doći do titule i kako će se snaći u kategoriji iznad, vidjet ćemo u ovom zanimljivom sukobu stilova 23. srpnja (sedmi mjesec).

Linker
19. travanj 2024 23:13