Regija

(VIDEO) Stipe Drviš: 'Imao sam koronu, smiješno... Isto kao gripa, ali na treningu sam skoro umro'

Stipe Drviš
 Screenshot (Podcast Inkubator)
Proslavljeni hrvatski boksač opisao je utjecaj virusa na njegovo tijelo

Stipe Drviš nakon više od dvije godine ponovno je gostovao u Podcast Inkubatoru. Proslavljeni hrvatski boksač u jednom je zanimljivom razgovoru prošao kroz pregršt tema, a u ponedjeljak je otkrio i kako je nedavno prebolio COVID-19.

Stipe je odmah u uvodu rekao kako su treninzi dio njegove svakodnevice, ali i dan započinje kupanjem u moru što bi mogao biti razlog zbog kojeg je otporniji na zdravstvene probleme koji muče neke druge ljude.

"Prvo se bacim u more. Svejedno mi je radi li se o ljetu ili zimi i onda slijedi trening... Već sedam godina se svaki dan kupam, čak i kad je zima. I od tada nema prehlade, nema ništa. Sad sam imao koronu, smiješno...", otkrio je Drviš.

"Normalno da sam imao. Kako neću imati kad sam obišao cijeli svijet. Svuda sam bio, svi me grle, svi me pozdravljaju, moraš dati ruku, a meni glupo da ne dajem ruku zbog korone", nastavio je Stipe pa nešto detaljnije opisao kako se zarazio, ali i kako se osjećao dok je bio pozitivan na COVID-19.

"Bili smo nas četvorica u Makarskoj u klubu. To je bio epicentar. Konobari bili svi zaraženi, a ja sa svima dobar. Pili smo, ubili se i drugi dan svi dobili proljev i temperaturu. Dva, tri, četiri dana ostali doma. Imali nešto malo temperaturu. To je smiješno, to je ništa. Ne želim ništa govoriti jer, nažalost, ljudi umiru. Stariji, a ima i nekih mlađih slučajeva, ali ja to smatram smiješnim. Isto kao gripa. Jedino... Odmorio sam petak, subotu i nedjelju. Nisam trenirao i to me iznerviralo. I u ponedjeljak sam na treningu skoro umro. Ne mogu ti to opisati. Baš sam osjetio umor. Sam sebi sam rekao, 'što je ovo, je li moguće da nemam snage?'. Ali nakon tri, četiri dana sam se vratio na staro".

Podcast sa Stipom Drvišem pogledajte u nastavku članka, a dio o koronavirusu kreće od 06:30.

Linker
05. svibanj 2024 16:37