Regija

(VIDEO) Hrvoje Sep u Barceloni odradio vaganje pred najveći meč dosadašnje profesionalne karijere

Hrvoje Sep i Ricards Bolotniks

 screenshot (YouTube, Matchroom)
Hrvatskog poluteškaša čeka 26. boksač svijeta prema BoxRecu

Novu Matchroomovu priredbu, u Barceloni u petak 1. travnja, predvodit će meč između Sandora Martina i Josea Felixa, a vrlo zanimljivi program sadrži ukupno pet mečeva. Prvi od njih odradit će Hrvoje Sep i Ricards Bolotniks, koji su zajedno sa svim ostalim boksačima uspješno odradili službeno vaganje.

Bolotniksu je vaga pokazala 80.7 kilograma, a potpuno jednako toliko imao je i neporaženi hrvatski boksač. Obojica djeluju itekako spremni za okršaj. Hrvoje lovi svoju 12. profesionalnu pobjedu, dok je Bolotniksu cilj upisati slavlje na priredbi velikog promotora, čime bi bi otvorio put za nove velike mečeve.

32-godišnji Latvijac Bolotniks 26. je poluteškaš svijeta prema BoxRecu, a u dosadašnjoj karijeri upisao je 18 pobjeda, šest poraza i jedan neodlučeni meč. Svoj visoki ranking izborio je sa sedam pobjeda u nizu, prije nego je u kolovozu prošle godine poražen od Joshue Buatsija u jednom sjajnom meču, meču koji mu je unatoč porazu osigurao nastavak suradnje s Matchroomom.

Pred Hrvojem je velika prilika, pobjedom se svakako može nadati ulasku u Top 30, gdje se sad nalazi njegov protivnik, a to bi mu donijelo onakve mečeve kakve želi. Velike mečeve protiv velikih imena, na najvećoj mogućoj sceni.

Matchroomova priredba započinje od 19 sati, u petak kao što je gore navedeno, a Hrvoja ćemo pratiti odmah prvog po redu. Pred njim je velika prilika kakva se ne nudi često, motivacije ne nedostaje, pripreme su neupitno bile vrhunske i na njemu je preostalo samo da nas sve razveseli.

Linker
19. travanj 2024 12:57