Regija

(VIDEO) FNC nastavio s objavljivanjem mečeva održanih na FNC 11 eventu: Na red su došle pobjede Barbira i Bojkovića

Zagreb, 280523.
Arena Zagreb.
Odrzava se MMA prvenstvo FNC 11: Fight for Legacy.
Na fotografiji: Marko Bojkovic - Mauro Paixao, Bojkovic pobjedio.

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Najbolja hrvatska MMA organizacija postepeno izbacuje snimke svih mečeva s ovog eventa

Dojmovi su već podosta slegli nakon sjajnog FNC 11 eventa održanog krajem prošlog mjeseca u Areni Zagreb, a zaključak je da smo gledali jedan odličan event kakav dugo nije organiziran na teritoriju naše domovine.

Iako je vladala određena skepsa da mečevi neće biti zanimljivi i da strani borci koji su upareni s domaćim borcima nisu dovoljno kvalitetni, ispostavilo se da je organizacija odradila dobar posao s uparivanjem borbi.

Nakon što su nedavno objavili snimke prva dva meča na priredbi, ona između Stanislava Krofaka i Marina Mikulića te Andija Vrtačića i Robina Roosa, danas su na YouTube kanalu organizacije objavljena još dva meča.

Ako ćemo gledati kronološki po "fight cardu", prvi od dva meča jest onaj između Marka Bojkovića i Maura Paixaa. Bio je to povratnički meč najvećeg regionalnog talenta nakon duge pauze zbog ozljede koljena, a iako su mnogi očekivali da će doslovno proći kroz Brazilca, prva runda ipak je bila pomalo čupava te je primio neke udarce koje inače ne bi, no stabilizirao se u drugoj rundi te je na kraju odnio pobjedu sjajnim letećim koljenom.

Drugi objavljeni meč jest onaj za pojas srednje kategorije između Đanija Barbira i Arkadiusza Maziakowskog. Situacija je bila slična kao i u prethodnom meču što se tiče očekivanja, no Poljak se pokazao kao veoma tvrd orah, a vjerojatno je bio motiviran zbog svoje ulazne pjesme ‘Can‘t be touched‘ od Roya Jonesa. U nekoliko navrata bio je blizu tome da završi Barbira i odnese pojas, no Barbir, koji je i sam priznao da je izrazito nezadovoljan načinom na koji je odradio meč, uspio je preokrenuti tijek događaja u svoju korist te je nokautirao Maziakowskog u drugoj rundi.

Snimke ova dva meča možete pogledati na dnu članka.

Linker
27. travanj 2024 05:46