Regija

(VIDEO) FNC 11 donio nam je dvije borbe za pojas, prisjetite se pobjeda Bartona i Barbira

Đani Barbir

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Snimke borbi imate dostupne pri dnu članka

Godina 2023. je na izmaku, a mi vam tom prigodom donosimo neke od borbi za titulu koje su se odvile u FNC-u proteklih 12 mjeseci. Preskočit ćemo samo pulski "event" (FNC 13) jer vam ne možemo ustupiti snimke cijelih borbi, ali zato se svi zajedno možemo prisjetiti ostalih borbi za pojas.

Pisali smo o pobjedi Francisca Barrija nad Arlenom Benksom (FNC 10), a sada se prebacujemo na zagrebačku Arenu (FNC 11) gdje smo gledali dvije borbe za pojas. Prva je bila ona između Đanija Barbira i Arkadiusza Maziakowskog za pojas srednje kategorije.

Iako se očekivalo da će jedan od najvećih hrvatskih talenata imati "šetnju parkom", Poljak se pokazao kao vrlo tvrd orah te nanio ogromne probleme Barbiru, bio je i blizu završetka, ali stvari su se preokrenule te je pojas ostao u vlasništvu borca iz Ploča, a snimku borbe pogledajte ispod.

Nakon toga, Daniel Bažant branio je svoj pojas perolake kategorije protiv Jordana Bartona. Englez se u ovom meču pokazao vrlo tvrdim orahom i "Bagi" jednostavno nije imao šanse te je kapitulirao nokautom. Borbu pogledajte na dnu članka.

Linker
23. travanj 2024 00:16