Regija

(VIDEO) Crnogorski borac objavio snimku sparinga s Markom Bojkovićem, ‘Icko‘ je bijesan: ‘Ovako izgleda kad si smeće od čovjeka‘

Marko Bojković vs. Miloš Janičić (lijevo) | Marko Bojković i Ivan Đorđević ‘‘Icko‘‘

 Instagram (miloš Janičić, Marko Bojković)
Renomirani crnogorski MMA borac Miloš Janičić odlučio je isprovocirati Marka Bojkovića i njegovog trenera

Podosta iznenađujuće izrodilo je novo potencijalno rivalstvo na domaćoj regionalnoj MMA sceni. Crnogorski borac Miloš Janičić (16-3-0) odlučio je prozvati Marka Bojkovića (5-0), ponajveću FNC-ovu zvijezdu.

Janičić je putem svog Instagrama objavio snimku sparinga koji se navodno dogodio prije dvije godine. Na snimci je vidljivo kako Janičić dominira sparingom, a tada 19-godišnji Marko Bojković poprilično se mučio s četiri godine starijim Janičićem.

‘‘Marko Bojkoviću, sjećaš li se kad smo prije 2 godine sparirali nekih tri puta i sva tri puta išao si u svlačionicu da plačeš, a Ivan Đorđević (Markov trener) zvao te da dođeš, upristojiš se i slikaš. Puno priče i kur**nja, a još si poluamater. Hajde, pošto ti treba protivnik za šesti mjesec u Beogradu, ja sam raspoložen da ti još jednom objasnim.

Radim rezervnu borbu na Oktagonu 2. ožujka (treći mjesec), tako da nemam ugovor nakon toga i slobodan sam. Dražene Forgaču i Ivane Đorđeviću, odlučite puštate li maloga u vatru, jer on se svakako ništa ne pita.‘‘, oštra je prozivka Miloša Janičića.

Video je ekspresno počeo kružiti društvenim mrežama, a vrlo brzo prozivka je došla i do samog Marka Bojkovića. Talentirani srpski borac ostavio je komentar na Janičićevoj objavi.

‘‘Bahaha, a zato si bacio fore: ‘ajde ja završim tebe, pa ti mene i onda ajde lagano sparing, ne moramo se ubijati.‘‘‘, Bojkovićev je komentar, dok Miloš opovrgava da je postojao takav dogovor.

Reakcija je stigla i od strane Ivana Đorđevića ‘‘Icka‘‘, Markovog trenera. ‘‘Icko‘‘ je poprilično ljut jer je Janičić objavio snimku sparinga koji se dogodio u njegovoj dvorani te je uputio seriju uvreda na račun Janičića.

‘‘Ovako izgleda kad si smeće od čovjeka, kad netko primi tebe i tvoj tim. Taj isti klinac od 19 godina s kojim si sparirao, radio je s ozljedom i naravno da nije bio ni na kakvom nivou, a to ga je potreslo. Također znaš da nećemo raditi mečeve protiv regionalnih boraca i to se neće promijeniti čak ni unatoč ovome što si napravio. Ako misliš da će netko nasjesti na ovo, onda nisi samo zao, nego si i glup kao k***c.‘‘, Ickove su riječi upućene Janičiću, a srpski trener sasuo je paljbu i ka Alenu Džankiću, jednom od Janičićevih trenera.

‘‘Alene Džankiću, tebi svaka čast za to što sam vam ukazao gostoprimstvo, da biste sada sve ovo zloupotrijebili!‘‘, dodao je ‘‘Icko‘‘.

image

Instagram story Ivana Đorđevića

Instagram (ivan Đorđević)

Novonastale tenzije na relaciji Janičić - Bojković ekspresno su privukle veliku pažnju regionalne MMA javnosti, a preostaje nam vidjeti što slijedi. Janičić je voljan boriti se protiv Bojkovića na FNC-ovom eventu u Beogradu, ali Bojković i njegov tim zasad se drže riječi te zaobilaze mečeve s regionalnim borcima. Možda je vrijeme za iznimku i vjerojatno najteži meč u Bojkovićevoj dosadašnjoj karijeri.

Fanovi bez ikakve sumnje žele gledati taj meč, ne sumnjamo da Bojković želi priliku za ušutkati Janičića, ali posljednju riječ imat će Dražen Forgač i Ivan Đorđević.

Linker
07. travanj 2024 08:38