Regija

(VIDEO) Bojan Veličković ususret Oktagonovom turniru: ‘Sve ću napraviti da osvojim ovaj turnir za Srbiju‘

Bojan Veličković

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Ponajbolji srpski MMA borac uskoro će krenuti u pohod na glavnu nagradu u iznosu od 300 tisuća dolara

Jako blizu smo početku Oktagonovog spektakularnog turnira u velter kategoriji. 16 boraca borit će se za glavnu nagradu u iznosu od 300 tisuća dolara, a ukupni nagradni fond iznosi jedan milijun dolara.

Među borcima koji će nastupiti unutar turnira nalazi se i srpski borac Bojan Veličković (21-12-0). Kao borac s iskustvom nastupanja u UFC-u, ali i kao borac s vrlo dobrim rezultatima pod okriljem Oktagona, Veličković je jedan od onih koji bi mogao daleko dogurati unutar turnira.

Bojana prvi meč čeka 4. ožujka (treći mjesec) kada takozvani Tipsport Gamechanger turnir i započinje. Poznati su parovi prvog kola, a Bojan će se boriti protiv Iona Surdua, opasnog Moldavca koji iza sebe ima 12 pobjeda i četiri poraza. Surdu posjeduje i određeno kickboksačko iskustvo, a posljednji MMA nastup odradio je u 10. mjesecu 2022. godine. Nokautom nakon samo 58 sekundi porazio je Handessona Ferreiru.

Veličković je u ovom obračunu ipak osjetno iskusniji, a nadamo se i kvalitetniji borac, a dojam je da u turnir ulazi vrlo samouvjereno i spremno.

‘‘Tristo tisuća eura sjajna je nagrada i definitivno bi mi pomoglo da otvorim svoju dvoranu jednog dana. Ali prilika za boriti se protiv 16 elitnih boraca iz Europe nešto je što me čini izrazito motiviranim da osvojim ovaj turnir. Velika mi je čast predstavljati Srbiju na ovom turniru. Ako možete, pratite me i podržite me, jer sve ću napraviti da osvojim ovaj turnir za Srbiju.‘‘, rekao je Bojan u Oktagonovom najavnom videu ususret turniru, a video možete pogledati ispod ovog teksta.

Bojanu želimo puno uspjeha i osvajanje ovog turnira, a kompletan popis mečeva osmine finala možete pogledati OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 02:42