Regija

Vaso Bakočević reagirao na Truščekov sljedeći nastup: ‘Želim da slomi nogu kao Anderson Silva‘

Ivica Trušček i Vaso Bakočević

 Ronald Gorsic/CROPIX
‘‘Psihopata‘‘ je uputio jako ružne riječi prema hrvatskom borcu

Dugo se čekalo da Ivica Trušček i Savo Lazić napokon ugovore svoj meč. Trušček se htio obračunati još u trećem mjesecu, ali Lazić nije mogao zbog obaveza. Zatim je došao FNC u šestom mjesecu, ali ‘‘Terror‘‘ je nastupao pod okriljem Oktagona i nije bio dio FNC-a u Karlovcu.

Sada su napokon oba borca u mogućnosti se boriti na FNC-u i 3. rujna (deveti mjesec) u Puli će se poravnati račune. Bit će to još jedan obračun Truščeka s članovima FIght Company Teama. Podsjećamo, Ivica je već pobijedio Vasu Bakočevića i Aleksandra Jankovića, a sada sve želi zaključiti pobjedom protiv Lazića koji je ujedno i jedan od glavnih trenera u toj dvorani.

Rivalstvo Truščeka i Fight Company Teama započelo je sredinom 2020. godine. ‘‘Terror‘‘ se tada borio protiv Bakočevića za titulu ‘‘Najopakijeg tipa na Balkanu (Balkanski BMF)‘‘ i pobijedio ga je u drugoj rundi. Iako je između njih vladalo poštovanje nakon meča, kako je vrijeme odmicalo, došlo je do nekih teških riječi i prepucavanja putem društvenih mreža. Tu su tenzije narasle na toj relaciji, a Bakočević je komentarom na meč između Lazića i Truščeka dokazao kako Ivici ne želi ništa dobro.

‘‘Želim samo jedno: Da Ivica slomi nogu na pola kao Anderson Silva i to poslije prvog kicka‘‘, napisao je Bakočević podijelivši vijest s Fightrooma o meču Truščeka i Bakočevića.

image

Instagram story Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

Razumljivo je da između određenih boraca postoji netrpeljivost i tenzije, ali nadamo se kako niti jedan borac neće morati prolaziti kroz ono što je Anderson Silva prošao u meču protiv Chrisa Weidmana krajem 2013. godine. Vjerujemo da ni sam Vaso zapravo to nikome ne želi, ali ovo je njegov poznati stil i ‘‘trash talk‘‘ kojim je zapravo i izgradio veliku popularnost u regiji.

Linker
06. svibanj 2024 00:37