Regija

Upoznajte novog Delijinog protivnika: Pogledajte tko je Shelton Graves, bivši FFC prvak

Laura Sanko i Shelton Graves

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nastupao i na DWCS gdje je slavio nokautom

U noći s petka na subotu naš najbolji teškaš Ante Delija ide po šest novih bodova u PFL turniru, koji će ga potencijalno dovesti do nove prilike da osvoji glavnu nagradu, a to je milijun dolara.

Originalno se Ante trebao boriti protiv Stuarta Austina, borca koji je prije nešto manje od dvije godine kontroverznom sudačkom odlukom pobijedio Antinog timskog kolegu, Satoshija Ishiija. Međutim, Austin je otkazao i PFL je bio prisiljen pronaći novog protivnika za Antu.

Nekoliko dana pred sami meč PFL objavljuje da je zamjena pronađena, a radi se o 36-godišnjem Amerikancu Sheltonu Gravesu. Ovaj borac ima omjer od 9 pobjeda i 5 poraza, s tim da je u zadnja dva nastupa poražen.

Jedan poraz mu je nanio stari Cro Copov znanac, Amir Aliakbari, a drugi put je poražen prije tri godine u ruskoj ACA promociji. Graves inače ima pet pobjeda nokautom, jedan 'submission' i tri odluke, a gubio je dvaput nokautom, jednako toliko je tapkao, te je odlukom poražen jednom.

Shelton je inače bivši FFC prvak, a jednu pobjedu je upisao i na DWCS, kada je u trećoj rundi borbe nokautirao Everetta Simsa. Ruku na srce, Ante je puno kvalitetniji borac i na papiru i u kavezu, tako da se nadamo da će i ovog puta upisati 'quick 6'.

Njihova borba je inače zadnja borba preliminarnog dijela, a pratiti ju možete u noći sa petka na subotu.

Linker
26. travanj 2024 23:49