Regija

‘Savage‘ podijelio djelić atmosfere sa spektakla na Wembleyju: ‘Kao dijete u trgovini slatkiša sam‘

Alen Babić

 Instagram (alen Babić)
Ponajbolji hrvatski boksač Alen Babić imao je čast svjedočiti meču Furyja i Whytea

Kroz nešto manje od mjesec dana, točnije 21. svibnja (peti mjesec), Alen Babić nastupit će u Londonu. Adam Balski bit će njegov protivnik u meču za WBC (Silver) titulu u bridger kategoriji.

''Savage'' ima još dosta vremena za pripreme, ali London je posjetio već ovog vikenda. Ponajbolji hrvatski boksač imao je priliku naći se na Wembleyju te svjedočiti spektaklu koji su predvodili Tyson Fury i Dillian Whyte. Dobro je poznato kako Whyte i ''Savage'' surađuju te su dobri prijatelji. Babić je došao podržati svog prijatelja u pohodu na WBC-ovu titulu svjetskog prvaka, ali Fury se pokazao nepremostivom preprekom.

Neovisno o ishodu meča i porazu svog prijatelja Whytea, Babić je ostao očaran atmosferom koja ga je dočekala na kultnom engleskom stadionu. 94 tisuće gledatelja našlo se jučer na Wembleyju, a radi se o rekordnoj posjeti jednog boksačkog meč na tom stadionu.

''Neke uspomene su nezaboravne te ostaju živopisne i griju nam srce! Počašćen sam što mogu biti dio ovog boksačkog spektakla, osjećao sam se poput djeteta u trgovini slatkiša. 94 tisuće duša navijalo je za dva ratnika, Dilliana Whytea i Tysona Furyja. Nema gubitnika ovdje, boks je isplivao kao pobjednik i neka uvijek bude ovako slavno.'', napisao je vidno oduševljeni ''Savage'', priloživši nekoliko fotografija s Wembleyja.

Nema sumnje kako je naš boksač uživao, a sudjelovanje na ovakvim priredbama može ga samo dodatno motivirati da i on sam jednom izbori mjesto na takvom programu. Pobjedom protiv Balskog nastavio bi svoj uspon, a onda tko zna. Možda 90-ak tisuća duša jednog dana bude uživo pratilo i Babićev meč.

Linker
14. travanj 2024 04:25