Regija

Satoshi Ishii ponovno u ringu: ‘Nastupit ću u Japanu kao hrvatski boksač!‘

Satoshi Ishii

 Instagram, Satoshi Ishii
Borba će se održati 6.1., a očekujemo da će se uskoro saznati još detalja

Svestrani Satoshi Ishii za 20ak dana ponovno nastupa, a ovog puta se ponovno radi o profesionalnom boksu u njegovom rodnom Japanu. Imao je Satoshi prije toga izlet u kickboks gdje je također bio dosta uspješan, a i debi u profesionalnom boksu je doveo u svoju korist.

Ljetos je simpatični Ishii debitirao u profesionalnom boksu, a protivnik mu je tom prilikom bio Shuho Takayama, 30-godišnji Japanac koji je tada također imao samo jedan nastup. Satoshi se sada vraća u ring gdje ga čeka Chang Soo Han, japanski boksač koji u svojoj karijeri ima upisan jedan nastup kojeg je odradio samo par dana nakon Satoshija u kojemu je pobijedio nokautom u drugoj rundi.

Povodom dogovora novog nastupa, Satoshi se pratiteljima obratio na svome Instagram profilu:

‘‘Upravo je najavljen moj drugi meč u profesionalnom boksu 6. siječnja (prvi mjesec) u Osaki kao hrvatski boksač. Uvijek sam ponosan biti dio Hrvatske. Vjerujem da stvarna iskustva unapređuju moje vještine. Pokazat ću kako napreduju moje boksačke vještine i koliko sam jak fizički i mentalno.‘‘, napisao je Ishii.

Inače, legendarni Andrej Ivičuk Bupas zadužen je za Satoshijeve boksačke vještine, a s njim je i došao do prve pobjede u osmom mjesecu. Kako je već i napisano, Satoshi nastupa 6.1., a lokacija je Osaka. Protivnik Chang Soo Han, tako da možemo samo poželjeti sreću legendarnom Satoshiju!

Linker
27. svibanj 2024 20:41