Regija

Saša Milinković prošao rat pa u svom stilu izjavio: ‘Sve je to bio scenarij za doći do borbe večeri‘

Saša Milinković

 Fight Site
Nakon vjerojatno najteže borbe u karijeri, Saša Milinković bio je vrlo vedar i pozitivan

Ne možemo se sjetiti kad smo na našem prostoru, na nekoj priredbi višeg nivoa, vidjeli povratak u borbu kao što je bio onaj Saše Milinkovića protiv iskusnog Olija Thompsona na FNC 4 priredbi. Osječki borac pred svojom je publikom jako dobro radio kroz prvu rundu, sve dok par sekundi prije kraja iste nije primio težak udarac. Milinkoviću su se istog trenutka odsjekle noge, no spasio ga je znak za kraj runde, a onda se oporavio, vratio u borbu te na kraju pobijedio sudačkom odlukom.

Nošen velikom podrškom svojih sugrađana uspio je ostati u borbu, a na kraju nam je priznao kako je upravo to bio poticaj koji ga je gurao naprijed. Tako je ostao i dalje neporažen u svom gradu, prije svega u dvorani Gradski vrt, gdje je na 3-0.

Nakon borbe smo porazgovarali s inače vrlo rječitim Sašom, a sadržajne odgovore dobili smo i ovog puta, unatoč tome što je cijeli rat koji je prošao još uvijek bio u njegovoj glavi. Čak se uspio s nama i našaliti na račun toga što je pred borbu najavio kako namjerava ponuditi borbu večeri, što je svakako na kraju napravio. I to uz ovacije svojih sugrađana.

Ispod teksta pogledajte što nam je to Saša rekao i kako je prokomentirao borbu koju će njegov protivnik i on još dugo pamtiti

Linker
26. travanj 2024 15:14