Regija

Rakić podbada Conora McGregora: ‘Pametan potez da prikupiš nekoliko pobjeda‘

Aleksandar Rakić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Srpski poluteškaš odgovorio je na pitanje koje je McGregor postavio putem Twittera

Proteklog vikenda, pod okriljem WWE-a održana je WrestleMania 38 priredba. Pregršt kultnih kečera, ali i poznatih osoba iz drugih sfera nastupili su na toj priredbi.

''Stone Cold'' Steve Austin umirovio se pobjedom nad Kevinom Owensom. YouTuber Logan Paul odradio je debi u ovim vodama, a zajedno s The Mizom slavio je protiv legendarnog Reyja Misteria i Dominika Misteria.

Bivši UFC borci Ronda Rousey i Brock Lesnar, izgubili su svoje mečeve, a ljubitelji WWE-a mogli su uživati u novim nastupima Edgea, Pata McAfeeja, Roman Reignsa i mnogih drugih ikona tog sporta.

Čini se kako bi i Conor McGregor rado pronašao svoje mjesto na takvim eventima. Iako se Irac nije povukao iz MMA-a te najavljuje novi pohod na tron UFC-a, WWE je očito nešto što ga privlači u ovoj fazi karijere.

''Zašto ja nisam na Wrestlemaniji? Svi me se boje, eto zašto.'', napisao je Conor na Twitteru

Privukao je Conor brojne reakcije svojim ''tvitom'', a srpski MMA borac Aleksandar Rakić također se odlučio oglasiti. ''Raketa'' je podijelio Conorov ''tvit'' te je pritom uputio zanimljiv odgovor u kojem podbada ''Notoriousa''.

''Pametan potez je već sada gledati na ono što ćeš raditi nakon prave borilačke karijere. Tako ćeš prikupiti i nekoliko pobjeda.'', napisao je Rakić koji aludira na Conorovu silaznu putanju.

Naime, McGregor je poražen u tri od posljednja četiri nastupa, a trenutno je u seriji od dva uzastopna poraza. Irac je u fazi oporavka od loma noge, a unatoč jako lošoj seriji nastupa, konstantno najavljuje napad na titulu. Ako ćemo suditi po sportskim uspjesima, Conor bi trebao imati veće izglede za napasti neki od WWE pojaseva, nego one pod okriljem UFC-a. Ipak, kako god se okrene, McGregor je i dalje najveća MMA zvijezda te će od promocije dobiti što god poželi.

Rakića u međuvremenu čeka nastavak priprema za borbu protiv Jana Blachowicza. 14. svibnja (peti mjesec) Rakić i Blachowicz odmjerit će snage, a protivnik će vjerojatno biti sljedeći izazivač za pojas UFC-ove poluteške kategorije.

Rakić se odnedavno ponovno priključio zagrebačkom ATT-ju gdje će odraditi dio svojih priprema za najvažniji nastup u svojoj karijeri.

Linker
27. travanj 2024 06:09