Regija

Plazibat za Glory otkrio što misli o braći Paul te kako je nekoć prilazio curama: ‘Djevojke vole idiote‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Najbolji hrvatski kickboksač odgovarao je na niz nasumičnih pitanja

Nakon sjajne 2021. godine i dvije pobjede nokautom u drugoj rundi, Antonio Plazibat ovog vikenda nastupit će prvi put u 2022. godini. Protivnik će mu biti Tarik Khbabez, Marokanac kojeg je Plazibat pobijedio prošle godine.

''Tenk'' će se pokušati revanširati Plazibatu na Glory 80 Studio priredbi, a radi se o vrlo opasnom meču za Plazibata, jer potencijalno ugrožava svoju poziciju prvog izazivača u teškoj kategoriji. Tarik Khbabez je osjetno niže rangiran te zauzima osmo mjesto u poretku Gloryjevih teškaša. Pobijedi li Plazibata, napravit će značajan skok.

Svjestan je toga i Plazibat, ali još je svjesniji činjenice da mora biti spreman pobijediti bilo koga, u bilo kojem trenutku, ako se smatra najboljim. Nije hrvatski borac htio čekati Rica Verhoevena, nego je odlučio biti aktivan prihvativši ovu ponudu.

Ususret novom nastupu, Glory je na svom YouTube kanalu podijelio zanimljiv intervju s Plazibatom, a radi se zapravo o o razgovoru gdje Plazibat odgovara na niz zanimljiv pitanja. Poneka nisu uopće vezana s borilačkom tematikom, odnosno radi se o nasumičnim pitanjima s interneta. Sve je započelo pitanjem kojim se Plazibata traži da otkrije kojim ''uletom'' je prilazio djevojkama dok je bio slobodan.

''Nisam imao konkretan ulet. Moji prijatelj i ja imali smo šaljivi način koji je možda glup. Mislim da ne funkcionira inače, ali meni je koristio. Odradio bih sučeljavanje. Moja trenutna djevojka, odnosno zaručnica, sjedila je u jednom kafiću u Splitu, nekoliko stolova udaljena od mene. Ja bih sjedio i buljio bih u nju, poput ludog čovjeka. To je bilo kao da odrađujem pravo sučeljavanje. Mislim da sam ozbiljniji u toj situaciji, nego tijekom 'staredowna' uoči borbe. Za mene je funkcioniralo. Znate kako kažu, djevojke vole idiote.''

Kad su u pitanju borbe, Plazibat je dobio pitanje u kojem se morao odlučiti s kime bi se radije borio. Međutim, u ponudi nisu bili Gloryjevi rangirani kickboksači, nego slon i nosorog.

''S nosorogom, sto posto. Ja sam kralj stvari i glupih činjenica koje nitko ne zna, osim mene. Ja pratim takve stvari. Prije svega, slon je zaje**n. Izgleda slatko, ali mogao bi uništiti bilo koju živuću životinju na planetu. Što se nosoroga tiče, nisam sto posto siguran, ali mislim da oni imaju jako loš vid. Gotovo da su slijepi.''

YouTuberi, odnosno braća Paul našli su svoje mjesto čak i u ovom intervjuu. Plazibat je upitan kojeg od braće će prozvati, ako uspije pobijediti Khbabeza.

''Jake se i dalje bori, a lakši je od brata (težinski je lakši). Stoga je vjerojatno i lakši protivnik. Ne bih ga pozvao na boksački meč, nego na kickboksački. Dakle, bilo bi još lakše. Situacija s braćom Paulom mi je smiješna. Svi su im se smijali na početku, ali sada bi se svi prodali za meč s njima. Imate li imalo dostojanstva?'', rekao je Plazibat, a zatim je otkrio kako se s jednim hrvatskim reperom kladio na mečeve između Paula i Woodleyja. Neimenovani reper (vjerojatno Grše), kladio se na Woodleyja, a janjetinom je platio izgubljenu okladu s Plazibatom. Antonio je uz smijeh rekao kako voli braću Paul zbog dobivenih oklada na Jakeove mečeve.

Želi li Plazibat da ga Rico Verhoeven glumi u filmu, što misli o novom Batmanu i koliko dana se nose iste hlače, još su neka od totalno nasumičnih pitanja na koja je Plazibat odgovorio u ovom neobičnom intervjuu. Video možete pogledati ispod teksta.

Linker
23. travanj 2024 02:47