Regija

Marko Bojković: ‘Tužio mi je oca jer je javno objavio prijetnje smrću, ali nije uspio. Sve smo jači!‘

Marko Bojković

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Otprije je poznato da je mnogih problema s tom osobom

Ponajveća MMA zvijezda na našim prostorima Marko Bojković ne prestaje oduševljavati svojim izvedbama u oktogonu, ali i onime što radi van njega. Naime, više puta je isticao da će se uvijek boriti protiv svakog oblika nepravde, a i sada je objavio da je njegova obitelj iz jednog takvog slučaja izašla kao pobjednik.

Naime, radi se o sukobu s Bojanom Mihajlovićem. Za one koji nisu upućeni, još prije je Bojković pričao da je oduvijek imao problema s tim čovjekom, kao i cijela njegova obitelj. Na svom je Instagram profilu objavio da je Mihajlović tužio njegovog oca, ali zahtjev za tužbu je odbijen. Prenosimo objavu u cijelosti:

"U ime naroda odbija se zahtjev Bojana Mihajlovića protiv tuženog Milana Bojkovića...

Ovako je glasila presuda suda u Somboru po tužbi gore spomenutog protiv mog oca, što je bio postupak koji je ovaj čovjek vodio godinama protiv mog oca. Bojan Mihajlović je tužio mog oca Milana jer je na svom Facebooku u vrijeme kada smo se svi plašili za svoj život, objavio javno sve prijetnje po život koje je mojoj porodici uputio pokojni Aleksandar Gligorijević “Puke”, član ekipe Veljka Belivuka, koji se hvalio kumstvom s Bojanom Mihajlovićem i prijateljstvom s Veljkom Belivukom prijeteći smrću meni i mojoj obitelji godinama unazad.

Sve prijetnje koje je Gligorijević upućivao svaki put se odnosilo na Bojana Mihajlovića i svaki put nam je govorio da nam prijeti u ime Bojana Mihajlovića, o čemu postoje brojni svjedoci koji su i ovdje saslušani. Kada su brojne prijave koje je moj otac podnosio završile u fijokama lokalne policije, moj otac je sve objavio javno na svom Facebook profilu da bi zaštitio sve nas ako nam se nešto dogodi, jer više nismo imali gdje i što da radimo, na svu muku je stigla tužba Bojana Mihajlovića protiv mog oca za naknadu štete zbog povrede časti i ugleda jer je zamislite, javno objavio prijetnje po život svojoj obitelji.

Međutim, pravda je spora, ali dostižna!!! Moj otac se sam branio na sudu, jer nijedan odvjetnik iz okolnih krajeva nije htio ili smio prihvatiti ovaj slučaj, a borba je bila protiv nekoliko njih, dok je zapravo cijelu obranu mog oca osmislio Icko i sve vrijeme bio pravni savjetnik mom ocu sve ove godine. Protiv mog oca je svjedočio i jedan lokalni političar, a svi znaju tko je, čime je bilo jasno što smo sve mi trpjeli i od strane političara koji svjedoče protiv mog oca jer se bori za svoj život i javno iznosi što i tko mu prijeti. Znači, cilj je bio da nas na sve načine utišaju i tko zna što da nam još naprave, jer je moj brat Vlada jedva izvukao živu glavu. Da je još i ova stvar prošla mom ocu bi ostalo samo da proda kuću i da ode daleko iz tog kraja, ali ima pravde i Boga.

Vrijeme prolazi, mi smo sve jači, uskoro će biti mnogih promjena i mnoge će istine isplivati, a političari koji se sad bore za vlast u mojoj općini će tek imati posla sa policijom kad im službe krenu kucati na vrata za sve sto su radili ‘časno i pošteno‘ i molim ih sve da i mene tuže da vide kako će proći na časnom sudu gdje ne mogu vršiti pritisak. Naše vrijeme dolazi!"

Linker
11. travanj 2024 09:53