Regija

Marko Bojković pronašao novu metu: ‘Srce me boli jer je moj ‘brat‘ izgubio od ove prikaze‘

Capone vs. Minev | Marko Bojković

 Screenshot (youtube, Fnc; Instagram (marko Bojković))
Supertalentirani srpski borac želi se okušati protiv Talijana koji je oduševio u FNC-u

Veliko iznenađenje na FNC 14 eventu priredio je Talijan Alessandro Capone. Možda je čak i pretjerivanje reći da je napravio ‘‘veliko iznenađenje‘‘, jer još na FNC-ovom eventu u Puli upoznao nas je sa svojim kvalitetama.

Talijan nezavidnog ‘‘scorea‘‘ (5-5) u Puli je porazio Demahmeta Sinanija, a u Sarajevu je bio krivac i za prvi profesionalni poraz Rusija Mineva. Capone je već u prvoj rundi nokautirao Mineva, a sjajni desni aperkat bio je ključni potez.

Aperkatom je Capone poslao Mineva na tlo, a zatim je s nekoliko udaraca dovršio posao. 2-0 unutar FNC-a i dvije pobjede nad velikim regionalnim talentima, potvrda su Caponeove kvalitete. Neki smatraju da je spreman napasti čak i pojas, ali Capone je došao pod povećalo ponajveće zvijezde u organizaciji.

Srpski borac Marko Bojković svoje nišanske sprave usmjerio je upravo prema Caponeu. Poznato je da su Bojković i Minev u više navrata zajedno trenirali unutar Ahilej dvorane i među njima postoji prijateljstvo.

‘‘Svi znaju da je meni Rusi (Minev) kao brat i srce me boli što je izgubio od ove prik*ze. Alessandro Capone, dođi tatici. Želim smrskati tvoju facu.‘‘, poručio je Bojković putem ‘‘storyja‘‘ na Instagramu.

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

FNC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ ovdje ne trebaju pretjerano razmišljati. Ako je Capone voljan podići se u laku kategoriju, ili ako je Bojković spreman za spuštanje u perolaku kategoriju, nema razloga da ne FNC ne ugovori ovaj meč. Capone se dokazao kao izrazito opasan borac i fanovi sigurno žele vidjeti okršaj njega i Bojkovića.

Linker
19. travanj 2024 09:15