Regija

Ivan Vitasović branit će titulu prvaka pred domaćom publikom: Čeka ga opasni Brazilac koji ima čak 67 mečeva u karijeri

Ivan Vitasović

 ROBERT FAJT/CROPIX Cropix
FNC u Puli se održava početkom devetog mjeseca

Novi FNC-ov prvak teške kategorije Ivan Vitasović branit će naslov na sljedećem FNC-ovom eventu u Puli, 3. rujna (deveti mjesec) pred domaćom publikom. Ivan je pojas osvojio na posljednjoj FNC priredbi gdje je nokautirao Olija Thompsona brutalnim ‘high kickom‘ i na taj način postao prvi FNC prvak teške kategorije.

Pred domaćom pulskom publikom stajat će mu istinski veteran i iskusni Brazilac, 41-godišnji Geronimo ‘Mondragon‘ Dos Santos. Inače ima 67 profesionalnih borbi u svojoj karijeri, od čega je slavio 43 puta, izgubio 23, te ima jednu neriješenu borbu. Dos Santos se u bogatoj karijeri borio protiv Josha Barnetta, Sergeia Kharitonova, Aleksandera Emelianenka, Diona Staringa i drugih.

Ivan je dosta manje iskusan od njega, no mlađi je i vjerujemo kako njegovo vrijeme tek dolazi. Pokazao je Ivan u dosadašnjim nastupima na FNC-u da posjeduje vještine koje su potrebne da se dugo vremena održi kao prvak u promociji poput FNC-a, koji kako vidimo, iz eventa u event donosi ‘svježu krv‘ u svoje redove.

Nadamo se kako će Ivan pred domaćom publikom obraniti naslov i još jednom dokazati zbog čega je upravo on prvak.

Linker
17. travanj 2024 07:09